Süper Lig'de heyecan dolu bir karşılaşma daha başlıyor. 9. hafta maçları kapsamında, Antalyaspor, 19 Ekim 2024 Cumartesi günü saat 19.00’da Galatasaray’ı ağırlayacak. Karşılaşma, Corendon Airlines Park'ta oynanacak ve hakem Ali Şansalan tarafından yönetilecek.

Fulham - Aston Villa yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Fulham - Aston Villa maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Fulham - Aston Villa yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Fulham - Aston Villa maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Antalyaspor - Galatasaray Maçı Hangi Kanaldan Yayınlanacak?

Antalyaspor ile Galatasaray arasındaki bu önemli mücadele, beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Maç severler, bu heyecan dolu karşılaşmayı bu kanaldan takip edebilecek.

Galatasaray Kasımpaşa Maçı 1

Takımların Lig Durumu Nasıldır?

Galatasaray, 22 puanla ligde lider konumda yer alıyor. Sarı-kırmızılı ekip, milli aradan sonra bu maçı kazanarak liderliğini pekiştirmek istiyor. Diğer tarafta, Antalyaspor ise 8 puanla 14. sırada bulunuyor. Lige istediği gibi başlayamayan ev sahibi ekip, bu maçı kazanarak hem puan durumunu düzeltecek hem de taraftarına moral vermek istiyor.

Galatasaray Paok Maçı 3

Barış Alper Yılmaz Maçta Oynayabilecek Mi?

Galatasaray Futbol A Takım Doktoru Yener İnce, Barış Alper Yılmaz'ın sağlık durumu hakkında açıklamada bulundu. İnce, oyuncunun anormal bir sakatlığının bulunmadığını, ancak tedavi sürecinin başladığını belirtti. Barış Alper'in Antalyaspor maçı için en kısa sürede iyileşmesi adına çalışmalar yapıldığını vurguladı.

Editör: Havva Andırır