Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında Beşiktaş, Antalyaspor’u konuk ediyor. Siyah-beyazlılar, sezona galibiyetle başlamışken, Akdeniz ekibi de Beşiktaş deplasmanından puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyor. İşte, bu önemli karşılaşmanın detayları…

Beşiktaş - Antalyaspor Maçı Ne Zaman Başlayacak?

Beşiktaş ile Antalyaspor arasındaki mücadele, 18 Ağustos Pazar günü saat 21:45’te başlayacak. Maç, Beşiktaş’ın ev sahipliği yaptığı Tüpraş Stadyumu’nda oynanacak. Bu karşılaşma, Beşiktaş taraftarları için sezonun ilk iç saha maçı olacak ve oldukça büyük bir ilgi görmesi bekleniyor.

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Beşiktaş - Antalyaspor karşılaşması, beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, bu önemli maçı televizyonlarından izleyerek keyifli bir futbol akşamı geçirebilecekler.

Maçın Hakem Kadrosu Kimlerden Oluşuyor?

Maçı hakem Mehmet Türkmen yönetecek. Türkmen’in yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Kerem Ersoy üstlenecek. Mücadelenin 4. hakemi ise Muhammet Ali Metoğlu olacak. Hakem kadrosu, karşılaşmanın adil bir şekilde yönetilmesini sağlayacak.

Galatasaray maçı ŞİFRESİZ || Galatasaray - Slavia Prag maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi) Galatasaray maçı ŞİFRESİZ || Galatasaray - Slavia Prag maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi)

Beşiktaş’ın Sezon Başlangıcı ve Hedefleri

Beşiktaş, yeni sezona Samsunspor galibiyetiyle başlamış ve Süper Kupa’yı Galatasaray karşısında kazanarak iyi bir form yakalamıştı. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un takımını sahaya Mert; Svensson, Paulista, Colley, Emirhan Topçu; Gedson, Al Musrati; Rashica, Rafa Silva, Semih ve İmmobile on biriyle çıkarması bekleniyor. Siyah-beyazlılar, Dolmabahçe’de taraftarlarının önünde ilk iç saha galibiyetini almayı hedefliyor.

Antalyaspor’un Durumu ve Beklentileri Neler?

Antalyaspor, sezonun ilk maçında Göztepe ile 0-0 berabere kalmıştı. Alex de Souza yönetimindeki takım, Beşiktaş deplasmanından puan veya puanlarla dönmeyi planlıyor. Antalyaspor’un kadrosunda Moussa Djenepo, Soner Dikmen, Adolfo Gaich, Brain Samudio ve Kenan Piric gibi yeni transferler bulunuyor. Bu oyuncular, takımın performansını artırmayı amaçlıyor.

.

Editör: Zeliha YAKUT