TFF 1. Lig'in 8. haftasında heyecan doruk noktasına ulaşıyor. Bu kapsamda Ankaragücü, Eryaman Stadyumu'nda Adanaspor'u konuk edecek. Maç öncesinde, taraftarların merak ettiği birçok detay bulunuyor. Peki, Ankaragücü - Adanaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Al Ahli - Al Hilal maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Al Ahli - Al Hilal maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Al Ahli - Al Hilal maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Al Ahli - Al Hilal maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Ankaragücü - Adanaspor Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Ankaragücü ile Adanaspor arasındaki karşılaşma, 5 Ekim 2024 Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Maçın başlama saati 16:00 olarak belirlenmiştir. Bu saat, futbolseverler için önemli bir randevu niteliği taşıyor.

Ankaragücü-1

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Karşılaşma, TRT Spor, beIN SPORTS 2 ve TABİ platformundan canlı olarak yayınlanacaktır. Bu sayede taraftarlar, Ankaragücü ve Adanaspor arasındaki mücadeleyi yakından takip edebilecekler. Yayın detayları, maçı kaçırmak istemeyenler için kritik önem taşıyor.

Adanaspor-2

Takımların Son Durumu Nasıldır?

Ankaragücü, sezonun ilk 7 haftasında 3 galibiyet ve 4 mağlubiyet alarak 15. sırada yer alıyor. Son olarak Bandırmaspor ile oynadığı maçı 2-0 kaybeden Başkent ekibi, bu karşılaşmada galip gelerek küme hattından uzaklaşmayı hedefliyor. Takımın en golcü oyuncusu Dadaşov, Hatayspor'dan transfer edilerek kadroya katılmış ve 2 gol atmıştır.

Editör: Havva Andırır