Barcelona Şampiyonlar Ligi maçı TRT 1 şifresiz || Monaco - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Şampiyonlar Ligi Barcelona Şampiyonlar Ligi maçı TRT 1 şifresiz || Monaco - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Şampiyonlar Ligi

Trendyol Süper Lig'i ikinci sırada tamamlayarak Şampiyonlar Ligi ön elemelerine katılma hakkı elde eden Fenerbahçe'de transfer hareketliliği devam ediyor. Sarı-lacivertli ekip, Ferdi Kadıoğlu'nun transferini Borussia Dortmund ile noktaladı.

Mourinho Etkisiyle Yeni Transfer Hamlesi

Jose Mourinho'nun teknik direktörlüğe gelmesiyle birlikte atağa kalkan Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu gibi genç yetenekleri kadrosuna katmayı hedefliyor.

Dortmund Transferi Onayladı

Alman medyasına göre, Borussia Dortmund yönetimi, Ferdi Kadıoğlu'nun transferini resmen duyurdu. İstanbul'a gelecek olan Dortmund yetkilileri, transfer detaylarını sonlandırmak üzere görüşmelerde bulunacak.

Performansıyla Dikkat Çeken Oyuncu

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 51 maça çıkan Ferdi Kadıoğlu, 3 gol atıp 5 asist yaparak önemli bir performans sergiledi. 21 milyon Euro değer biçilen genç oyuncu, yeni sezonda Dortmund formasıyla Avrupa arenasında boy gösterecek.

Editör: Zeliha YAKUT