Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Göztepe ile oynanan maçta yaşanan olaylara dair önemli açıklamalarda bulundu. Koç, Fenerbahçe'nin yaşadığı olumsuzlukları ve Göztepe maçındaki sahaya giriş nedenini detaylandırdı. Konuyla ilgili olarak düzenlenen bir yemek organizasyonunda konuşan Koç, şunları ifade etti:

Ali Koçfatihözkan7887

Galatasaray maçı ŞİFRESİZ || Galatasaray - Slavia Prag maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi) Galatasaray maçı ŞİFRESİZ || Galatasaray - Slavia Prag maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi)

"Fenerbahçe ile uğraşanlarla ilgili bir şey söylemek istiyorum. Hafta sonu yaşanan talihsiz olaylar var. Bu olaylar medyada sanki Fenerbahçe suçluymuş gibi yansıtılmakta. Fenerbahçe’nin bu zulme alıştığını ve şampiyonluklarının çalınmasına, suçlu gösterilmeye alıştığını belirtti. Fiili saldırılara ve kurşunlanmış otobüslere rağmen bu duruma maruz kaldıklarını vurgulayan Koç, haksızlıkların ve zulümlerin normalleşmeye başladığını belirtti. Koç, bu durumun ülkeye fayda sağlamadığını düşündüğünü ifade etti."

Ali Koçfatihözkan788666

Ali Koç Neden Sahaya İndi?

Koç, Göztepe maçındaki sahaya giriş nedenini de açıkladı. "Cumartesi akşamı yaşanan olaylara gelince, neden sahaya indim?" diyen Koç, şöyle devam etti: "Olayların Göztepe maçında da aynen yaşandığını belirttim. Maç öncesi, polislerin önünde Fenerbahçe formalarının yakıldığını ve bu duruma ilişkin herhangi bir işlem yapılmadığını aktardım. Maç sırasında 2-0 önde olmamıza rağmen taraftarlarımızın yaşadığı sıkıntılara dikkat çekmek ve onları tribüne almak için sahaya indim. Polisin ve taraftarımızın arasındaki tatsız olayları yatıştırmak amacıyla bu adımı attık.”

Ali Koc Kac Cocugu Var 4

Taraftarların Durumu Ne Oldu?

Koç, taraftarların durumuna da değindi. "Devre arasında yaşanan tatsız olayları çözmek ve taraftarlarımızı tribüne almak amacıyla sahaya indik. Amacımız, başka olayların yaşanmasını önlemekti. Tahliye kapılarının açılması ve taraftarlarımızın tribüne alınması sağlandı. Maç başladıktan sonra sahada bulunmamızın bir anlamı kalmadı, ama taraftarlarımızın yaşadığı zulmü engellemeye çalıştık” dedi.

Editör: Zeliha YAKUT