Teşkilat 5. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı: Tolga Sarıtaş ve Aybüke Pusat’ın Oynadığı Yeni Hikaye Altay’dan Tuna’ya Ne Anlatıyor? Teşkilat 5. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı: Tolga Sarıtaş ve Aybüke Pusat’ın Oynadığı Yeni Hikaye Altay’dan Tuna’ya Ne Anlatıyor?

ATV'nin sevilen dizisi 'Aldatmak', iki sezon süren yayın hayatının ardından ekranlara veda ediyor. Dizinin final yapacağı duyurulduktan sonra set ekibi ve oyuncular bir kutlama düzenledi.

İki Yıllık Serüvenin Sonu

Dizi, son bölümlerde 'benim bitirmem lazım' sinyalleri veriyordu ve Perşembe günü final yapacak. Ekip, Vahide Perçin’in hayat verdiği 'Güzide' karakterinin evinin bahçesinde bir araya gelerek bir kutlama gerçekleştirdi.

Yapımcıların Teşekkür Mesajları

Yapım şirketi adına konuşan Timur Savcı, "Bu işin iki sezon boyunca başarıyla devam etmesinin arkasında bir sürü gizli kahraman var" dedi. Diğer yapım ortağı Burak Sağyaşar da oyunculara ve kanala teşekkürlerini iletti.

Vahide Perçin'in Veda Mesajı

Başrol oyuncusu Vahide Perçin, "Çok yoğun çalıştığımız iki yıl geçirdik, bu iki yıl boyunca birlikte olduğumuz için teşekkür ederim. Tüm ekip, yolumuza aydınlık verdiniz, iyi ki siz olmuşsunuz. Herkese teşekkür ediyorum" diyerek ekibe veda etti.

Ekip Birlikte Eğlendi

Dizi ekibi ve oyuncular, veda kutlamasında birlikte eğlendi ve iki sezonun yorgunluğunu attı. Ekip, dizinin finalini mutlu ve mesut bir ortamda kutladı.

Final Bölümü

Dizinin final bölümü Perşembe günü yayınlanacak. İzleyiciler, dizinin nasıl sona ereceğini merakla bekliyor.

Editör: Zeliha YAKUT