2024-2025 Süper Lig sezonunun 3. haftasında Alanyaspor ile Göztepe karşı karşıya gelecek. Alanya Oba Stadyumu’nda oynanacak bu mücadele, 23 Ağustos 2024 Cuma günü saat 21:00’de başlayacak. Maç, beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Karşılaşmanın Hakemleri Kimler?

Alanyaspor ile Göztepe arasında oynanacak mücadele, deneyimli hakem Muhammet Ali Metoğlu tarafından yönetilecek. Yardımcılık görevini Murat Altan ve Özcan Sultanoğlu üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi ise Oğuzhan Aksu olacak.

Goztepe Yarin Deplasmanda 872 2 41

Göztepe’de Eksikler Var mı?

Göztepe, Alanyaspor karşısında eksik oyuncularıyla sahaya çıkacak. Sakatlığı bulunan kaleci Arda'nın yanı sıra tedavi sürecinde olan Japon orta saha oyuncusu Matsuki, bu maçta forma giyemeyecek. Öte yandan, Göztepe’nin dün İzmir’e getirdiği Polonyalı kaleci Mateusz Lis’in lisansının çıkarılması durumunda, Alanya’daki maçta yer alması bekleniyor.

Süper Lig Yaz Transfer Dönemi 2024-2025 Sezonu Ne Zaman Bitecek? Transferin Son Günü Hangi Tarih? Süper Lig Yaz Transfer Dönemi 2024-2025 Sezonu Ne Zaman Bitecek? Transferin Son Günü Hangi Tarih?

Alanyaspor Goztepe Macinda 4 Gol Var Kazanan Yok Llm B

Alanyaspor’un Son Durumu Nedir?

Alanyaspor, Süper Lig’deki ilk iki haftasında bir galibiyet ve bir beraberlik elde etti. Fatih Tekke’nin yönetimindeki ekip, Eyüpspor ile 1-1 berabere kalırken, Başakşehir deplasmanından 4-2 mağlup ayrıldı. Bu sonuçların ardından Alanyaspor, puan sıralamasında 15. sırada yer alıyor. Takım, ligdeki ilk üç puanını almak için Göztepe karşısında galibiyet arayışında. Alanyaspor’un önemli oyuncuları arasında Sergio Cordova, Jure Balkovec ve Loide Augusto bulunuyor.

Alanyaspor Visit Alanya2

Göztepe’nin Hedefi Ne?

Stanimir Stoilov yönetimindeki Göztepe ise ilk iki haftada galibiyet elde edemedi. Deplasmandan puan veya puanlarla dönmeyi hedefleyen Göztepe, Alanyaspor karşısında başarılı bir sonuç elde etmek istiyor.

Editör: Mehmet Çetil