Trendyol Süper Lig’de yeni sezon heyecanı başlıyor. Geçtiğimiz sezon 1. Lig’i şampiyon tamamlayan Eyüpspor, yeni sezona Alanyaspor karşısında merhaba diyecek. Maç, 11 Ağustos 2024 Pazar günü saat 21:45’te başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemleri Kimler?

Alanyaspor - Eyüpspor mücadelesinde hakem Oğuzhan Çakır düdük çalacak. Yardımcı hakemler ise Süleyman Özay ve Mehmet Salih Mazlum olacak.

Alanyaspor’un Sezon Hedefi Nedir?

Yeni sezonda Fatih Tekke yönetiminde sahne alacak Alanyaspor, ligde ilk 5 sırada yer almayı hedefliyor. Kadrosunda Gaius Makouta, Florent Hadergjonaj, Sergio Cordova, Arnaud Lusamba, Yusuf Özdemir, Fatih Aksoy ve Furkan Bayır gibi önemli oyuncuları bulunduran Alanyaspor, Avrupa hedefiyle yola çıkıyor. Ancak, Oğuz Aydın, Plone Sisto, Ahmed Hassan, Joa Novals ve Carlos Eduardo gibi isimler kadroda yer almayacak.

Eyüpspor’un Süper Lig Başlangıcı Nasıl Olacak?

Trendyol 1. Lig şampiyonu Eyüpspor, Süper Lig’e Arda Turan yönetiminde başlamanın heyecanını yaşıyor. Eyüpspor, Alanyaspor karşısında galibiyet alarak lige üç puanla başlamak istiyor. Arda Turan, ilk kez Süper Lig maçında takımın başında olacak. Eyüpspor’un kadrosunda Emre Akbaba, Dorukhan Toköz, Mame Thiam gibi isimler bulunuyor.

Trabzonspor - Kayserispor maçı (19 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1 Trabzonspor - Kayserispor maçı (19 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1

Kadroda Kimler Var, Kimler Yok?

Alanyaspor’da yeni sezonda bazı önemli isimler kadroda yer almayacak. Eyüpspor ise kadrosunu Emre Akbaba, Dorukhan Toköz ve Mame Thiam gibi oyuncularla güçlendirdi. Bu değişiklikler, sezon başlangıcında her iki takım için de büyük bir test niteliğinde olacak.

Editör: Zeliha YAKUT