Galatasaray PAOK UEFA Avrupa Ligi maçı TRT 1 ŞİFRESİZ (25 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1, Galatasaray PAOK UEFA Avrupa Ligi maçı TRT 1 ŞİFRESİZ (25 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1,

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde önemli bir mücadeleye çıkıyor. Siyah-beyazlı ekip, 26 Eylül 2024 tarihinde Ajax ile karşı karşıya gelecek. İşte bu heyecan verici karşılaşmanın detayları.

Ajax - Beşiktaş Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Ajax ile Beşiktaş arasındaki UEFA Avrupa Ligi mücadelesi, 26 Eylül 2024 Perşembe günü saat 22:00'de (TSİ) başlayacak. Karşılaşma, Hollanda'nın Amsterdam kentindeki Johan Cruyff Arena'da gerçekleştirilecek.

Ajax - Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Bu önemli karşılaşma, Türkiye'de TRT ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak. Futbolseverler, maçı canlı olarak izleyebilecekler. Maç öncesinde yayıncı kuruluş, yorum ve analizler ile seyircileri bilgilendirecek.

Beşiktaş'ın Hedefleri Neler?

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş, sezonun başında Süper Kupa'yı kazanarak iyi bir başlangıç yaptı. Süper Lig'de 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik elde eden siyah-beyazlılar, Avrupa'da da başarılı olmak istiyor. Takım, Ajax karşısında galibiyet alarak gruba iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Ajax'ın Durumu Nasıldır?

Hollanda temsilcisi Ajax, Avrupa sahasında her zaman güçlü bir takım olarak öne çıkıyor. Beşiktaş karşısında da sahasında avantaj sağlamak isteyecektir. Ajax, yüksek motivasyonla mücadele ederek, gruptaki iddiasını sürdürmeyi amaçlıyor.

Maçın Hakemi Kimdir?

Ajax - Beşiktaş mücadelesini, İngiltere Futbol Federasyonu'ndan John Brooks yönetecek. Brooks’un yardımcılıklarını Simon Bennett ve Daniel Robathan yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Tim Robinson olacak. Hakemlerin performansı, karşılaşmanın seyrini etkileyebilir.

Beşiktaş'ın Ajax Maçı Kadrosu

Beşiktaş, Ajax karşısında çıkacağı maçın kadrosunu belirledi. Kadroda yer alan oyuncular arasında Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Ciro Immobile, Rafa Silva ve daha birçok önemli isim bulunuyor. Takım, bu güçlü kadro ile sahada etkili bir performans sergilemeyi hedefliyor.

Ajax Beşiktaş Maçı

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi Maç Takvimi Nasıldır?

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde toplamda 8 maç oynayacak. İlk hafta Ajax ile karşılaşacak olan takım, 3 Ekim'de Frankfurt ile, 24 Ekim'de Lyon ile, 6 Kasım'da Malmö ile mücadele edecek. Ayrıca 28 Kasım'da Maccabi Tel Aviv, 12 Aralık'ta Bodo/Glimt, 22 Ocak'ta Athletic Bilbao ve 30 Ocak'ta Twente ile karşılaşacak.

Editör: Mehmet Çetil