Survivor All Star'da yaşanan büyük kavganın ardından diskalifiye edilen Sema ve Pınar arasındaki gerginlik hala sürüyor. İkilinin arasındaki gerilimin kökeni, iddialara göre 2012 Londra Olimpiyatları'nda birlikte yarışan Sema'nın Pınar yüzünden koşamadığını ve hakkının yenildiğini iddia etmesine dayanıyor.

Bahar ve Nihal Candan Kardeşler Davasında İkinci Duruşmada Neler Yaşandı? Tutuklu Bahar Candan'ın Duruşmaya Katıldı mı? Bahar ve Nihal Candan Kardeşler Davasında İkinci Duruşmada Neler Yaşandı? Tutuklu Bahar Candan'ın Duruşmaya Katıldı mı?

Semapınarsurvivor,,.....

Survivor All Star'da Diskalifiye ve Sonrası

Yarışma sürecinde yaşanan bu gerginlik, sonunda Sema'nın diskalifiye edilmesiyle doruğa ulaştı. Ancak bu olayın ardından bile ikili arasındaki gerilim devam etti. Pınar da sonunda Survivor'a veda etti, ancak kavganın izleri hala sürüyor.

Survivor All Star'da Ailelerin de Karıştığı Tartışmalar

Bu kavganın sadece yarışmacılar arasında kalmadığı biliniyor. Ailelerin de karıştığı tartışmalar, olayın boyutunu daha da büyüttü. İkilinin atışmaları yarışma sonrasında da devam etti ve hatta ailelerin de katılmasıyla daha da çetin bir hal aldı.

Semapınarrrrr

Survivor Pınar'dan Instagram Göndermesi

Pınar, son olarak Instagram hikayelerinde Sema'ya bir göndermede bulundu. Bu gönderme, daha önce bir dans performansında Dilber elbisesiyle görülen Sema'ya yapıldı. Bakalım, Pınar'ın bu göndermesine Sema'dan bir yanıt gelecek mi?

Editör: Murat Serdar Yıldız