Açıköğretim Fakültesi (AÖF) öğrencileri için yaz okulu sınavının yaklaşmasıyla birlikte önemli tarihler ve detaylar netleşti. Sınav tarihleri, uygulanma şekli ve sınav giriş belgeleri hakkında merak edilen bilgileri derledik.

Dikey Geçiş Sınavı Tercihleri İçin Son Gün Ne Zaman? DGS Tercihi Yapmak İçin Aday İşlemleri Sistemi Giriş Linki ve Tercih Detayları Neler? Dikey Geçiş Sınavı Tercihleri İçin Son Gün Ne Zaman? DGS Tercihi Yapmak İçin Aday İşlemleri Sistemi Giriş Linki ve Tercih Detayları Neler?

AÖF Yaz Okulu Sınavı 2024 Ne Zaman Yapılacak?

AÖF 2024 Yaz Okulu Sınavı, 17 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleştirilecektir. Öğrenciler bu tarih için hazırlıklarını yaparak, sınav öncesi gereken tüm düzenlemeleri tamamlamalıdır.

AÖF Yaz Okulu Sınavı Online mı, Yüz Yüze mi?

AÖF Yaz Okulu Sınavı, yüz yüze uygulanacak. Online sınav uygulaması söz konusu olmayacaktır, bu nedenle öğrenciler sınavın yapılacağı fiziksel mekânlarda hazır bulunmak zorundadır.

66Ab367F70687E0899Cb6E91

AÖF Yaz Okulu Sınav Giriş Belgesi Açıklandı mı?

Henüz AÖF Yaz Okulu Sınavı giriş belgesi açıklanmamıştır. Giriş belgelerinin yayımlanmasıyla ilgili duyurular, resmi AÖF kanallarından yapılacaktır. Gelişmeler takip edilerek, belgelerin yayımlandığı tarihte öğrenciler gerekli işlemleri tamamlayabileceklerdir.

Bu bilgilere göre, AÖF yaz okulu sınavına hazırlanan öğrencilerin, belirtilen tarihler ve uygulama şekli doğrultusunda planlamalarını yapmaları önem arz etmektedir. Sınav giriş belgesinin açıklanmasıyla ilgili duyuruların da takip edilmesi, sınav sürecinde herhangi bir aksaklığın önüne geçilmesine yardımcı olacaktır.

Editör: Mehmet Çetil