Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) yaz okulu sınav tarihleri ve detayları öğrenciler tarafından merakla bekleniyor. İşte, 2024 AÖF yaz okulu takvimi ve sınavların yapılacağı şekil hakkında bilmeniz gerekenler:

BESYO tercih tarihi son dakika! 2024-25 ÖSYM BESYO tercihleri başladı mı, ne zaman başlayacak? Tercih kılavuzu ne zaman yayımlanacak? BESYO tercih tarihi son dakika! 2024-25 ÖSYM BESYO tercihleri başladı mı, ne zaman başlayacak? Tercih kılavuzu ne zaman yayımlanacak?

2024 AÖF Yaz Okulu Sınav Tarihleri Belli Oldu

Anadolu Üniversitesi AÖF yaz okulu dersleri, 1 Temmuz tarihinde başladı ve 17 Ağustos tarihine kadar devam edecek. Yaz okulu süreci, öğrencilere daha fazla ders alma ve eksikleri giderme fırsatı sunuyor. Bu süreçte öğrenciler, kendileri için uygun olan dersleri alarak eğitimlerini ilerletebiliyorlar. 17 Ağustos 2024 Cumartesi günü ise yaz okulu sınavı yapılacak ve öğrenciler bu sınavla dönemlerini tamamlayacaklar.

Yaz Okulu Sınavı Yüz Yüze mi, Online mı Olacak?

AÖF yaz okulu sınavlarının yüz yüze mi yoksa online mı olacağına dair henüz bir açıklama yapılmış değil. Konuyla ilgili olarak Anadolu Üniversitesi veya Milli Eğitim Bakanlığı tarafından resmi bir duyuru yapıldığında, bu bilgileri haberimizde sizlerle paylaşacağız. Öğrencilerin sınav öncesinde bu konuda güncellemeleri takip etmeleri önem taşıyor.

Kimler AÖF Yaz Okulu Sınavına Katılabilir?

AÖF yaz okulu sınavlarına katılım, fakültenin mevcut öğrencileri için geçerlidir. Güz ve bahar dönemlerinde kayıt yenileten veya yeniletmeyen, yarı yıl fark etmeksizin tüm Açıköğretim Fakülteleri öğrencileri, yaz okulu döneminde ders alabilirler. Özellikle üst veya alt yarıyıllardan almadıkları dersleri yaz okulunda tamamlayarak eğitimlerini sürdürebilirler.

Editör: Havva Andırır