2024 yılında sigara fiyatlarına yapılan zam furyası devam ediyor. Bu yılın başından beri süregelen artışlara Temmuz ayında bir yenisi daha eklendi. Maktu vergilerde yapılan değişiklikle birlikte, ünlü sigara markalarına önemli oranlarda zam yapıldı.

Hangi Sigaralara Zam Gelecek?

En çok tercih edilen markalardan Winston ve Camel, Temmuz ayı itibarıyla yeni fiyatlarıyla raflardaki yerini alacak. Winston marka sigaranın fiyatı 6 TL artışla 71 TL'ye yükselirken, Camel Yellow - Brown marka sigaralar da 6 TL zamla 69 TL olacakParliament marka sigaraların kısa boyları da zamdan nasibini aldı. 69 TL olan fiyatlarına 6 TL eklenerek 75 TL'ye çıkacak. Marlbora Touch ise 66 TL'den 8 TL zamla 72 TL'ye yükselirken, Muratti marka sigaralar da 65 TL'den 6 TL artışla 71 TL'ye çıkacak.

2025'te Emekli Olanlar Neden Yüzde 30 Daha Az Maaş Alacak? Bu Düşüş Emeklilik Planlarını Nasıl Etkileyecek? 2025'te Emekli Olanlar Neden Yüzde 30 Daha Az Maaş Alacak? Bu Düşüş Emeklilik Planlarını Nasıl Etkileyecek?

Zamlar 4 Temmuz'dan İtibaren Geçerli Olacak

Sigara fiyatlarındaki bu yeni düzenlemeler, 4 Temmuz tarihinden itibaren geçerli olacak. Sigara tiryakileri ve piyasadaki değişimleri yakından takip edenler, Temmuz ayı itibarıyla bu yeni fiyatları marketlerde görebilecekler.

Editör: Havva Andırır