İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) tarafından yapılacak olan üç ders sınavı için geri sayım başladı. Öğrenciler, sınav giriş belgelerini alarak hazırlıklarına devam ediyor. İşte, 2024 AUZEF üç ders sınavının detayları ve sınav giriş belgesinin nasıl alınacağı hakkında bilmeniz gerekenler:

KPSS ÖN LİSANS SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI 2024: ÖSYM AİS KPSS Ön lisans sonuçları açıklandı mı? ÖSYM AİS KPSS Ön lisans sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak? KPSS ÖN LİSANS SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI 2024: ÖSYM AİS KPSS Ön lisans sonuçları açıklandı mı? ÖSYM AİS KPSS Ön lisans sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak?

AUZEF Üç Ders Sınavı Ne Zaman ve Saat Kaçta Yapılacak?

AUZEF üç ders sınavı 14 Eylül 2024 Cumartesi günü saat 14:00'te başlayacak. Sınav, öğrencilerin belirlenen derslerdeki bilgilerini değerlendirecek ve geçme notlarını elde etmeleri için son şansları olacak. Sınav saati, sınav gününe birkaç gün kala öğrencilere hatırlatılarak, hazırlıklarını tamamlama fırsatı sunulacak.

66E1662F0A5736F3Dfeeb007

AUZEF Sınav Giriş Belgesi Nasıl Alınır?

AUZEF sınav giriş belgeleri, sınav tarihinden önce öğrencilere sunuluyor. Giriş belgesini almak için, öğrenciler http://auzefsinav.istanbul.edu.tr/ adresine giriş yapmalıdır. Burada, AKSİS kullanıcı adı ve şifresi ile sisteme giriş yaparak sınav giriş belgenize ulaşabilirsiniz. Sınav giriş belgenizi almak, sınav günü gerekli bilgileri ve yer bilgilerini edinmenizi sağlayacaktır.

Editör: Havva Andırır