Barcelona Şampiyonlar Ligi maçı TRT 1 şifresiz || Monaco - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Şampiyonlar Ligi Barcelona Şampiyonlar Ligi maçı TRT 1 şifresiz || Monaco - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Şampiyonlar Ligi

Türkiye'de futbolseverlerin merakla beklediği transfer dönemi, 2024-2025 sezonu için belirlenen tarihlerle başladı ve sona ereceği tarih de netleşti. Peki, bu yıl Süper Lig takımları için yaz transfer dönemi ne zaman sona erecek?

Başlangıç ve Bitiş Tarihi

Transfer sezonu, 24 Haziran 2024 tarihinde resmi olarak başladı. Kulüpler, yeni sezon öncesinde kadrolarını güçlendirmek için yoğun çaba harcadılar ve birçok transfer gerçekleşti. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamaya göre, transfer dönemi 13 Eylül 2024 tarihinde sona erecek. Bu tarih, kulüplerin oyuncu alım-satımı için son gün olarak belirlendi.

Süper Lig İlk Hafta Maç Programı

Yeni sezon heyecanı, transfer döneminin bitişinden kısa bir süre sonra başlayacak. Süper Lig'in 2024-2025 sezonu, 9-12 Ağustos tarihleri arasında oynanacak maçlarla start alacak. İşte, Süper Lig'in ilk hafta maç programı:

Sivasspor - Trabzonspor
Fenerbahçe - Adana Demirspor
Rizespor - Başakşehir
Kasımpaşa - Konyaspor
Galatasaray - Hatayspor
Alanyaspor - Eyüpspor
Antalyaspor - Göztepe
Samsunspor - Beşiktaş
Bodrum FK - Gaziantep FK
Ayrıca, ilk hafta müsabakaları sırasında Kayserispor takımı bay geçecek.

Son Güne Kadar Transfer Çalışmaları

Transfer döneminin bitiş tarihi olan 13 Eylül'e kadar Süper Lig kulüpleri, kadrolarını güçlendirmek veya eksiklikleri gidermek için çalışmalarını sürdürecek. Futbolseverler, takımlarının son hamlelerini yaparak hangi oyuncuları kadroya katacaklarını ve güçlü hale getireceklerini merakla bekliyor.

Editör: Havva Andırır