HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 10 Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 10 Eylül 2024 HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 10 Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 10 Eylül 2024

Kurban Bayramı tatili, her yıl olduğu gibi bu yıl da resmi bir tatil olarak kutlanıyor. Bu dönemde merak edilen konulardan biri de iş dünyasının faaliyet gösterip göstermeyeceği. Özellikle Borsa İstanbul'un bayram sürecinde nasıl bir çalışma düzenine geçeceği büyük önem taşıyor.

Bugün Borsa Açık mı? Detaylar ve Çalışma Saatleri

2024 yılında Kurban Bayramı tatili, 15 Haziran Cumartesi günü arife günüyle başlayıp, 19 Haziran Çarşamba günü sona ermektedir. Ancak, bu yıl tatil 20 ve 21 Haziran'daki resmi tatillerle birleştirilerek toplamda 9 güne uzatılmıştır.

Borsa İstanbul, bayram tatilinde dahi normal işleyişine devam edecek. Kamu kurumları gibi tatil yapmayacak olan Borsa İstanbul, özel bankalarla aynı kategoride değerlendirilerek, yatırımcılara ve piyasa katılımcılarına hizmet sunmayı sürdürecektir. Bu kapsamda, 20 Haziran Perşembe ve 21 Haziran Cuma günleri boyunca Borsa İstanbul'da işlem yapılabilir durumda olacak.

Editör: Havva Andırır