Kargo hizmetleri, bayram öncesi ve bayram süresince vatandaşların en çok merak ettiği konulardan biri. Peki, 15 Haziran Arefe günü kargolar açık mı? Kargo şubeleri çalışacak mı? İşte detaylar...

Doğal Taşlarla Kendinizi Şarj Edin: Enerji Dengenizi Sağlayın Enerji Taşlarıyla Şifa Bulun Doğal Taşlarla Kendinizi Şarj Edin: Enerji Dengenizi Sağlayın Enerji Taşlarıyla Şifa Bulun

Yarın Kargolar Açık mı?

15 Haziran Cumartesi günü, Arefe günü nedeniyle kargo şirketlerinin çalışma saatlerinde bazı değişiklikler olacak. Bu özel günde kargo şirketleri sabah saatlerinde hizmet verecek, yani yarım gün çalışacaklar. Ancak, öğleden sonra kargo hizmeti sunulmayacak. Dolayısıyla, kargo gönderimi veya teslimat işlemleri yapmak isteyenler, işlemlerini sabah saatlerinde tamamlamalılar. Öğleden sonra hizmet verilmediği için işlemlerini gerçekleştiremeyecekler.

Kargo Şirketlerinin Arefe Günü Çalışma Saatleri

  • Sabah: Kargo şubeleri sabah saatlerinde normal mesai saatlerinde açık olacak.
  • Öğleden Sonra: Kargo şubeleri öğleden sonra kapalı olacak ve hizmet vermeyecek.

Kurban Bayramında Kargolar Çalışıyor mu?

Kurban Bayramı kapsamında, kargo firmalarının çoğu bayram tatili süresince hizmet vermeyecek. Kargo firmaları, 20 Haziran’da hizmet vermeye devam edecek. Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da birçok kargo şirketinin bayram tatili süresince kapalı olması bekleniyor.

Kargo Firmalarının Bayram Çalışma Durumu

  • Bayram Süresince: Çoğu kargo firması bayram tatili boyunca kapalı olacak.
  • 20 Haziran: Bayram tatilinin sona ermesinin ardından kargo firmaları tekrar hizmet vermeye başlayacak.

15 Haziran Arefe günü kargo şubeleri sabah saatlerinde hizmet verecek, ancak öğleden sonra kapalı olacak. Kurban Bayramı süresince ise kargo firmalarının çoğu hizmet vermeyecek ve bayram tatilinin ardından, 20 Haziran'da hizmetlerine devam edecekler. Kargo işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar, Arefe günü sabah saatlerini değerlendirmeli ve bayram tatili boyunca kargo hizmeti almayı planlamamalıdır.

Editör: Zeliha YAKUT