Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını 66. bölümünde yeni bir karakterle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Mezide karakteri, dizinin izleyicileri tarafından merakla bekleniyor. İşte Mezide karakteri ve canlandıran İlkay Kayku hakkında bilinmesi gerekenler...

Sosyetik güzel Süreyya Yalçın annesi kimdir, neden annesi öldü? Annesinin hastalığı neydi? Sosyetik güzel Süreyya Yalçın annesi kimdir, neden annesi öldü? Annesinin hastalığı neydi?

YALI ÇAPKINI MEZİDE KİMDİR?

Yalı Çapkını dizisinde Mezide karakteri, geçmişte Hattuç tarafından sönmemiş kireç kuyusuna atılarak büyük acılar çekmiş bir karakterdir. Bedeninin büyük bölümünde yara izleri olan Mezide, intikam ateşiyle yanıp tutuşan bir kadını canlandıracak.

İLKAY KAYKU KİMDİR?

İlkay Kayku, 14 Kasım 1972 tarihinde Kastamonu'da doğmuştur. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Rus Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunu olan Kayku, oyunculuk kariyerine 2002 yılında Ankara Sanat Tiyatrosu'nda başlamıştır. 2008 yılında Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk Yüksek Lisans Programı'nı tamamlayan Kayku, tiyatro alanındaki yetkinliğini sinema ve dizi projelerinde de göstermiştir.

Kayku, Deniz Yıldızı, Kuma, Beni Affet, Ramo, Barbaros Hayreddin gibi birçok sinema filmi ve dizide rol almıştır. İlk oyunculuk deneyimini "Beni Affet" dizisinde Neslihan karakterini canlandırarak yaşamıştır.

Yalı Çapkını 66. bölümüyle Mezide karakterini canlandıracak olan İlkay Kayku'nun performansı merakla bekleniyor. Yalı Çapkını hayranları, Mezide'nin hikayesini ve dizideki etkisini yakından takip edeceklerdir.