Kayseri'nin Melikgazi ilçesine bağlı Cırgalan mahallesinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda meydana gelen trafik kazası, büyük bir facianın eşiğinden dönüldü. Edinilen bilgilere göre, Sivas Bulvarı üzerindeki akaryakıt istasyonunda K.Y.'nin kullandığı 58 ADP 387 plakalı Ford marka otomobil ile M.A.'nın kullandığı 38 ACK 771 plakalı Opel marka otomobil çarpıştı.

ROBERT FİCO kim, suikaste mi uğradı, öldürüldü mü, sağlık durumu nasıl? ROBERT FİCO kim, suikaste mi uğradı, öldürüldü mü, sağlık durumu nasıl?

Çarpışmanın şiddetiyle Ford marka otomobil takla atarak yakıt pompasına doğru ilerledi ancak şans eseri yakıt pompasına çarpmadan durabildi. Kazanın ardından istasyon çalışanları hemen olay yerine koşarak sürücülere yardım etti. Polis ve sağlık ekipleri de hızla olay yerine sevk edildi.

SÜRÜCÜ HASTANEYE KALDIRILDI

Kazada yaralanan Ford marka otomobilin sürücüsü K.Y., sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri, olumsuz bir durum yaşanmaması için istasyon içerisinde güvenlik önlemleri aldı. Yapılan incelemelerin ardından kazaya karışan otomobiller, çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kaza ile ilgili olarak polis ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı. Kazanın meydana geldiği akaryakıt istasyonunda olası bir yangın veya patlama riskine karşı gerekli önlemlerin alınması, olayın daha büyük bir faciaya dönüşmesini önledi.