Trabzon:

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor'un sahasında Fenerbahçe'yi 3-2 yendiği maçın ardından saha karıştı. Bordo-mavili taraftarlar sahaya girerken, Fenerbahçeli futbolcularla arbede yaşandı.

Maç Sonu Gerginlik:

Fenerbahçe'nin galibiyetiyle sonuçlanan maçın ardından sarı-lacivertli futbolcular sevinç kutlaması yaparken, Trabzonsporlu taraftarlar sahaya girdi. Bu durum gerginliğe yol açtı ve taraftarlarla futbolcular arasında arbede yaşandı. Güvenlik güçleri olayları engellemekte zorlandı.

Olaylarda Yaralananlar Var:

Olaylarda Fenerbahçeli futbolcular İsmail Kartal, Edin Dzeko ve Dusan Tadic ile yan hakem Kerem Ersoy yabancı cisimlerden etkilendi. Dzeko ve Tadic yere yığılırken, Ersoy da tedavi olmak zorunda kaldı.

Maçın Hakemi Uyarılarda Bulundu:

Maçın hakemi Halil Umut Meler, stadyumdan yabancı madde atılmaması yönünde anonslar yapılmasını sağladı. Meler, Uğurcan Çakır'ın da yardımıyla taraftarları sakinleştirmeye çalıştı.

Abdullah Avcı ve Tolga Zengin'den Tepki:

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, olayları "üzücü" olarak nitelendirdi ve MHK ve PFDK'den tepki gösterdi. Eski kaleci Tolga Zengin ise, taraftarlara sert sözlerle yüklendi ve "Böyle dava savunulmaz" dedi.

Uğurcan Çakır ve Enis Bardhi'den Özür Dileme:

Trabzonspor kaptanı Uğurcan Çakır, yaşanan olaylardan dolayı özür dilerken, Enis Bardhi ise provokasyonlara dikkat çekti.

Olayların Sonrası:

Olayların ardından Fenerbahçeli futbolcular soyunma odasına doğru gitti. Güvenlik güçleri saha ve tribünlerde yoğun güvenlik önlemi aldı.