Feridun Düzağaç, 10 Ekim 1968 tarihinde Adana'da doğmuş, Türk müziğinin tanınmış isimlerinden biridir. Müzik kariyerine Adana Borsa Lisesi'nde okul korosunda başlayan Düzağaç, Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun olduktan sonra müziğe profesyonel olarak adım atmıştır. 1988 yılında TINI grubunu kurarak müzik kariyerine başlamış, 1990 yılında şiir kitabı "İlk Rüzgâr"ı yayımlamıştır. 1993'te TINI demosunu çıkaran sanatçı, 1994 yılında Sevgi Güryay ile evlenmiş, aynı yıl babasını kaybetmiştir.

İnci Taneleri Bu Akşam Ekrana Gelecek mi? 12 Eylül Kanal D Yayın Akışında Yeni Sezon İlk Bölüm Var mı? İnci Taneleri Bu Akşam Ekrana Gelecek mi? 12 Eylül Kanal D Yayın Akışında Yeni Sezon İlk Bölüm Var mı?

Feridun Düzağaç Kaç Yaşında?

1968 doğumlu Feridun Düzağaç, 2024 yılı itibarıyla 55 yaşındadır. Müzik ve sanat dünyasında uzun yıllardır varlığını sürdüren Düzağaç, çeşitli ödüllerle de takdir edilmiştir. 2009 yılında "Beni Bırakma" klibi "Yılın Klibi" ödülünü kazanmış, 2014'te ise "En İyi Rock Sanatçı" ödülüne layık görülmüştür. Ayrıca, sanatçı birçok şarkısını Bozcaada’da yazmış ve adadan ilham almıştır.

Feridun Duzagac Kimdir 172416222

Feridun Düzağaç’ın Kaç Çocuğu Var?

Feridun Düzağaç'ın ilk evliliğinden bir kızı bulunmaktadır. Evliliğinden Tuya Naz Düzağaç adında bir kızı olan Düzağaç, şu anda ikinci kez baba olmanın heyecanını yaşıyor. Sanatçının 10 yıllık partneri Tuba Tanışık'ın hamile olduğu belirtilmiştir. Bu gelişme, Feridun Düzağaç’ın hayranları ve sanat çevresinde büyük bir merak uyandırmıştır.Feridun Duzagac Kizi 1724162215

Editör: Havva Andırır