Son Dakika: 15 PKK/YPG'li Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Irak ve Suriye'nin kuzeyindeki operasyonlarda 15 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Bakanlığın resmi sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin başarılı operasyonlarına dair detaylar paylaşıldı.

-89

Açıklamaya göre, Irak'ın kuzeyindeki Gara ve Pençe Kilit bölgelerinde operasyon

5 PKK'lı terörist tespit edilerek etkisiz hale getirildi. Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde ise 10 PKK/YPG'li terörist hedef alındı. Operasyonların, teröristlerin faaliyetlerini engellemek ve bölgedeki güvenliği artırmak amacıyla gerçekleştirildiği belirtildi.

Son dakika... Engin Polat ve Diğer 3 Sanık Tahliye Edildi! Dilan Polat Tahliye Kararına Ne Dedi, İlk Paylaşımıyla Ne Mesaj Verdi? Son dakika... Engin Polat ve Diğer 3 Sanık Tahliye Edildi! Dilan Polat Tahliye Kararına Ne Dedi, İlk Paylaşımıyla Ne Mesaj Verdi?

Pence Kilit Operasyonu Bolgesind

Bakanlık açıklamasında, "Teröristler için kaçacak yer yok

Hiçbir yer güvenli değil! Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Mehmetçiğin nefesinin teröristlerin ensesinde olmaya devam edeceğini vurguladı. Bu operasyonlar, bölgedeki terör tehditlerini azaltmayı ve Türkiye'nin güvenliğini sağlamayı amaçlıyor.

86211

Bu gelişme, Türkiye'nin terörle mücadelesinin kararlılıkla sürdüğünü ve bölgesel güvenliği sağlama çabalarının devam ettiğini gösteriyor. Vatandaşlar, milli güvenliğin sağlanması adına gerçekleştirilen operasyonları yakından takip ediyor ve terörle mücadeledeki başarıları destekliyor.

Editör: Ali Çakar