A Milli Takım Türkiye - İzlanda Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda ve Saat Kaçta? Maç Şifresiz Olarak Yayınlanacak mı? A Milli Takım Türkiye - İzlanda Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda ve Saat Kaçta? Maç Şifresiz Olarak Yayınlanacak mı?

Trendyol Süper Lig'in 2024-2025 sezonunun ilk haftasında Kasımpaşa ve Konyaspor karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz sezon Sami Uğurlu yönetimindeki Kasımpaşa, sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekmişti. Bu sezonun ilk maçında, İstanbul ekibi sahasında Konyaspor’u ağırlayacak. Konyaspor ise geçtiğimiz sezonun son haftalarında aldığı sonuçlarla ligde kalmayı başarmıştı. Yeni sezona yeni umutlarla başlayacak olan her iki takım da bu karşılaşmada galibiyetle start vermek istiyor. Peki, Kasımpaşa - Konyaspor maçı ne zaman oynanacak?

Kasımpaşa Konyaspor Maçı21

Kasımpaşa - Konyaspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Oynanacak?

Kasımpaşa ve Konyaspor arasında oynanacak olan mücadele, 10 Ağustos Cumartesi günü saat 19.15’te başlayacak. Karşılaşma, Kasımpaşa'nın evi olan Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanacak. Hem Kasımpaşa hem de Konyaspor, sezona galibiyetle başlamak için sahaya çıkacaklar.

Kasımpaşa Konyaspor Maçı5477

Kasımpaşa - Konyaspor Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Kasımpaşa - Konyaspor maçı, beIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, bu önemli karşılaşmayı ekran başında takip edebilecekler. Kasımpaşa'nın yeni sezon öncesinde kadrosuna kattığı oyuncuların performansı merakla beklenirken, özellikle Haris Hajradinovic, Yasin Özcan ve Gökhan Gül gibi isimler öne çıkıyor.

Kasımpaşa - Konyaspor Maçı Hakemleri Kimler Olacak?

Kasımpaşa ve Konyaspor arasında oynanacak olan bu kritik mücadelede düdüğü Muhammet Ali Metoğlu çalacak. Metoğlu'nun yardımcılıklarını Mehmet Kısal ve Özcan Sultanoğlu yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Furkan Aksuoğlu olacak. Hakem kadrosunun performansı, maçın gidişatını etkileyecek önemli unsurlardan biri olacak.

Kasımpaşa, geçtiğimiz sezonki başarılı performansını bu sezon da sürdürmek istiyor. Öte yandan, Konyaspor, yeni transferlerle güçlenen kadrosuyla bu maçtan puan veya puanlarla ayrılmayı hedefliyor. İki takımın da hedefleri doğrultusunda büyük önem taşıyan bu karşılaşma, Süper Lig’in yeni sezonuna dair ilk ipuçlarını verecek.

Editör: Murat Serdar Yıldız