Survivor All Star'ın iddialı yarışmacılarından Damla Can, performansıyla ve ada konseyinde Aleyna ile yaşadığı tartışma ile adından sıkça söz ettiriyor. Damla, 2016 yılında Survivor'ın önceki sezonlarında finale kadar yükselmiş, ancak şampiyonluğu son anda kaçırmıştı. Sporun birçok dalında, jimnastikten aerobiğe, step ve fitness'a kadar dersler veren Damla Can, genç yaşlarda spora olan tutkusuyla dikkat çekiyor. Peki, Damla Can kaç yaşında, nereli ve mesleği ne? Damla Can'ın hayatı ve kariyeri...

Kızılcık Şerbeti Doğa hangi üniversiteye gidiyor, hangi üniversitede çekim yapılıyor? Kızılcık Şerbeti Doğa hangi üniversiteye gidiyor, hangi üniversitede çekim yapılıyor?

Survivor All Star'da iddialı yarışmacılardan biri olan Damla Can, adada gösterdiği performanslar ve yaşadığı tartışmalarla izleyenlerin gündeminde. 2016-2018 yıllarında Survivor'da yarışan ve Survivor Panorama'da yorumculuk yapan Damla Can, şampiyonluk için bu yıl All Star'da yeniden sahalara dönüyor.

SURVİVOR DAMLA CAN KİMDİR HAYATI, KAÇ YAŞINDA, NERELİ

1990 yılında İstanbul'da doğan Damla Can, genç yaşlarda sporla tanıştı. Özel bir spor salonunda eğitmenlik yaparak kariyerine başladı. Jimnastik, step, aerobik ve fitness gibi birçok dalda eğitimler veren Damla, sosyal medya hesaplarıyla da sporseverlerin ilgisini çekiyor.

SURVİVOR'A DAMLA CAN NE ZAMAN KATILDI

2016 yılında Survivor'a katılan Damla Can, yarışma boyunca gösterdiği performansla finale kadar yükseldi ancak şampiyonluğu kaçırdı. 2018 yılında ise All Star yarışmasında All Starlar takımında mücadele ederken, yarışma dinamikleri gereği gönüllüler takımına transfer oldu.

SURVİVOR DAMLA CAN'IN MESLEĞİ, NE İŞ YAPIYOR

Sporla ilgili eğitimler veren Damla Can, özel yaşamında da aktif bir yaşam sürdürüyor. Genç yaşta edindiği spor tutkusuyla adını duyuran Damla, hayatını sporla iç içe geçiriyor.