Guy Ritchie'nin yönetmenliğini üstlendiği ve başrollerini Jason Statham, Hugh Grant, Aubrey Plaza ve Josh Hartnett'ın paylaştığı Servet Operasyonu filmi, 13 Ocak 2023'te vizyona girdiği anda izleyicilerin büyük beğenisini kazandı. Film hakkında detaylı bilgiye ulaşmak isteyenler, Servet Operasyonu filminin konusunu, çekildiği mekânları ve oyuncu kadrosunu araştırmaya başladılar. Peki, Servet Operasyonu filminin konusu nedir? Servet Operasyonu filmi nerede çekildi? İşte bu merak edilen soruların cevapları...

SERVET OPERASYONU FİLMİNİN KONUSU 

Servet Operasyonu, dünya için büyük bir tehdit oluşturan yeni bir ölümcül silah teknolojisinin ticarileştirilmesini engellemek amacıyla uluslararası bir istihbarat ittifakı olan "Five Eyes" tarafından görevlendirilen bir ajanın macerasını konu ediyor. M16 ajanı Orson Fortune, bu görev kapsamında CIA teknoloji uzmanı Sarah Fidel ile işbirliği yaparak zengin bir silah tüccarının peşine düşer ve dünyayı dolaşarak tehlikeyi önlemeye çalışır.

Bir Baba Hindu filmi gerçek hikaye mi, konusu ne, oyuncuları, nerede çekildi? Bir Baba Hindu filmi gerçek hikaye mi, konusu ne, oyuncuları, nerede çekildi?

SERVET OPERASYONU FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ

Servet Operasyonu filminin çekimleri Antalya'da gerçekleştirildi. Özellikle Kaleiçi bölgesi, Su Kemeri, EXPO alanı, Cumhuriyet Meydanı ve 2 bin yıllık Aspendos Antik Tiyatrosu gibi mekânlar filmde önemli roller üstlendi. Filmde, Türk kültürüne ve manzaralarına da sıkça yer verildi.

SERVET OPERASYONU FİLMİNİN OYUNCULARI 

Servet Operasyonu filminin oyuncu kadrosunda Jason Statham, Hugh Grant, Aubrey Plaza ve Josh Hartnett gibi ünlü isimler yer alıyor. Ayrıca Cary Elwes, Bugzy Malone, Kaan Urgancıoğlu, Tim Seyfi (Timur Seyfettin Ölmez), Ozan Ayhan, Ergun Kuyucu ve Aksel Üstün gibi Türk oyuncular da filmde rol alıyor.

SERVET OPERASYONU FİLMİNİN BÜTÇESİ 

Film, 130 milyon doları aşan yüksek bir bütçeye sahip. Bu bütçeyle, yönetmen Guy Ritchie ve başrol oyuncusu Jason Statham gibi kariyerlerinin başından beri birçok aksiyon filminde birlikte çalışan isimler bir kez daha bir araya geldi.