The King's Man: Başlangıç içeriği ne, ne anlatıyor, konusu ne, gerçek hikaye mi? The King's Man: Başlangıç içeriği ne, ne anlatıyor, konusu ne, gerçek hikaye mi?

Sinemaseverlerin dikkatini çeken Fırtınalı Soygun filmi, şimdi televizyon ekranlarında da izleyiciler tarafından ilgiyle izleniyor. Fırtınalı Soygun'un konusu, özeti ve oyuncuları gibi detayları inceliyoruz. Fırtınalı Soygun filminin ayrıntılarına birlikte bakalım...

FIRTINALI SOYGUN KADROSU VE KONUSU NE

Fırtınalı Soygun filminin konusu büyük bir soygun planlayan bir çetenin, kasırga tüm şehri ele geçirdiğinde yaşadıkları olayları anlatıyor. Suçlular, bir binayı ele geçirirken, olay yerine gelen polisler ise binada oturan insanların tahliyesini planlar. Ancak kasırga nedeniyle tahliye riskli bir hal alır. İnsanların tahliyesini reddeden bir polis dedektifi, onları korurken hırsızlarla zorlu bir mücadeleye girişir.

Fırtınalı Soygun filminin yönetmenliğini Michael Polish üstlenirken, oyuncu kadrosunda Emile Hirsch, Mel Gibson, David Zayas, Kate Bosworth ve Stephanie Cayo gibi isimler yer alıyor. Film, aksiyon ve dram türünde olup 2020 yapımıdır. Senaryo ise Cory M. Miller'a aittir.

Fırtınalı Soygun filminin vizyon tarihi 11 Eylül 2020 Cuma olarak belirlenmiştir.