Sayısal Loto Çekiliş Sonuçları Açıklandı: 10 Temmuz 2024 Çılgın Sayısal Loto Kazanan Numaralar

Çılgın Sayısal Loto çekilişi için geri sayım sona erdi ve 10 Temmuz Çarşamba akşamı çekiliş sonuçları açıklandı. Milli Piyango tarafından düzenlenen Çılgın Sayısal Loto, haftanın üç günü Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi akşamları saat 21:30'da gerçekleştiriliyor. İşte 10 Temmuz Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar.

Çılgın Sayısal Loto Çekilişi Saat Kaçta Gerçekleşti?

Çılgın Sayısal Loto çekilişi, her hafta Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri saat 21:30'da yapılmaktadır. 10 Temmuz Çarşamba akşamı gerçekleştirilen çekiliş de bu takvime uygun olarak saat 21:30'da başladı ve millipiyangoonline.com ile Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı olarak yayınlandı.

Sayısal Loto Çekiliş Sonuçları Açıklandı10Temmuz

10 Temmuz Çılgın Sayısal Loto Çekiliş Sonuçları Nelerdir?

10 Temmuz 2024 Çılgın Sayısal Loto çekilişinde büyük ikramiye için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Çekiliş sonucunda kazanan numaralar şu şekilde belirlendi:

15
24
31
40
48
90
Joker: 87
Süperstar: 36

Büyük İkramiye Sahibi Oldu mu?

Açıklanan sonuçlara göre, 6 şanslı numarayı bilen çıkmadı ve büyük ikramiye devretti. Toplamda 420.722.938,81 TL'lik büyük ödül, bir sonraki çekilişe aktarılmış oldu. Böylece, büyük ikramiye heyecanı bir sonraki çekiliş için devam edecek.

Süperstar10Temmuz

Çılgın Sayısal Loto Çekilişleri Nerede İzlenebilir?

Çılgın Sayısal Loto çekilişleri, Milli Piyango'nun resmi internet sitesi olan millipiyangoonline.com üzerinden ve Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı olarak izlenebilmektedir. Çekilişler, şeffaflık ve güvenilirlik açısından canlı yayınlarla takipçilere sunulmaktadır.

Sayısal Loto Nedir ve Nasıl Oynanır?

Sayısal Loto, Türkiye'de Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen ve sayısal tahmin oyunu olarak bilinen bir şans oyunudur. Oyuncular, 1 ile 90 arasında değişen sayılardan 6 tanesini seçerler ve çekilişte bu sayılardan kaç tanesinin doğru tahmin edildiğine göre ödül kazanırlar. Çılgın Sayısal Loto ise klasik Sayısal Loto'dan farklı olarak ek oyun ve bonuslarla daha yüksek ödüller sunmaktadır.

HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 3 Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 3 Eylül 2024 2024 HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 3 Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 3 Eylül 2024 2024

Gelecek Çekilişler Ne Zaman?

Çılgın Sayısal Loto çekilişleri haftanın üç günü, Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi akşamları saat 21:30'da gerçekleştirilmektedir. 10 Temmuz Çekilişi sonrasında büyük ikramiye devrettiği için bir sonraki çekilişte daha büyük bir ödül havuzu oluşacak ve katılımcılar bu heyecanı yeniden yaşayacaklar.

Editör: Murat Serdar Yıldız