NOW ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Şahane Hayatım, 24. bölümüyle izleyicilerine büyük sürprizler yaşatacak. Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu ve Caner Topçu gibi başarılı isimleri kadrosunda buluşturan Ay Yapım'ın bu haftaki bölümünde izleyiciler şok üstüne şok yaşayacak.

24. Bölümde Neler Olacak?

Cinayeti öğrenen Elif, polise gitmeye karar verir. Demir’in öldüğünü öğrenen Aysel ve Macit ise yıkılır. Elif’in cinayet suçunu üstüne yıkmasıyla karşı karşıya kalan Şebnem, Elif’i ezip geçmekten başka çaresi kalmamış gibi görünmektedir. Polisler, Demir’in mezarını kazarken hiç ummadıkları bir gerçekle karşılaşırlar.

Diğer taraftan, Melisa’nın düğün hazırlıklarına başlamasıyla birlikte kendini köşeye sıkışmış hisseden Onur, Didem'le yakınlaşmaya başlar. Bu yakınlaşma Ahmet’in onları görmesiyle bir skandala dönüşecektir. Onur ve Didem ilişkisini öğrenen Melisa ise düğün gecesi Onur’a büyük bir sürpriz yapmaya hazırlanmaktadır.

BAHAR EVGAR MAKYAJSIZ HALİ || Bahar dizisiyle parladı, son halini görenler mest oldu! BAHAR EVGAR MAKYAJSIZ HALİ || Bahar dizisiyle parladı, son halini görenler mest oldu!

Şebnem, Didem ve Onur’un birlikteliğini öğrendiğinde neye uğradığını şaşırır. Bu durumda en yakın dostunun ihanetiyle sınanırken, hiç ummadığı bir müttefiki olacaktır: Melisa!

İzleyicilerin nefesini kesecek 24. bölümüyle Şahane Hayatım, 24 Nisan Çarşamba akşamı NOW ekranlarında olacak.

NOW TV YAYIN AKIŞI 
08:00 İlker Karagöz Çalar Saat
10:30 Çağla İle Yeni Bir Gün
12:00 Yasak Elma
13:30 En Hamarat Benim
16:30 Şahane Hayatım
19:00 Selçuk Tepeli İle Now Ana Haber
20:00 Şahane Hayatım
00:15 Hudutsuz Sevda
02:45 Kirli Sepeti
05:15 Kefaret
06:00 Adım Farah