2024 DASK ödemesi ne kadar, Konut sigortası kaç TL, m2 fiyatları ne kadar oldu? 2024 DASK ödemesi ne kadar, Konut sigortası kaç TL, m2 fiyatları ne kadar oldu?

İstanbul'da bulunan Marmara Cezaevi'nde tutuklu bulunan Dilan Polat, geçtiğimiz haftalarda bir sinir krizi geçirdi. Sağlık sorunlarının artması ve tahliye talebinde bulunulması, durumu daha da karmaşık hale getirdi. Avukatı Hüseyin Kaya, Polat'ın sağlık durumunun ciddiyet arz ettiğini belirterek, cezaevinde kalmasının uygun olmadığını ifade etti ve tahliye talebinde bulundu.

Dilan Polat Tahliye Mi Edilecek 2

DİLAN POLAT TAHLİYE Mİ EDİLİYOR

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu, Dilan Polat'ın sağlık durumunu göz önünde bulundurarak, tahliye talebinin incelenmesine karar verdi. Polat'ın cezaevindeki tutukluluk hali ve sağlık durumunun risk oluşturup oluşturmadığına dair detaylı bir rapor istendi.

Dilan Polat Tahliye Mi Edilecek 1

Polat'ın en yakın adli tıp kurumu birimine sevk edilmesine karar verildi. Burada sağlık durumu ve cezaevi koşullarının incelenmesiyle, tahliye talebinin karara bağlanması bekleniyor. Savcılığın ayrıca, Polat'ın cezaevi koşullarında bulunmasının sağlık durumu açısından risk oluşturup oluşturmadığını belirlemek amacıyla tıbbi bir rapor talep ettiği öğrenildi.