Ankaragücü - Sakaryaspor (21 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1 Ankaragücü - Sakaryaspor (21 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1

Sağlık Bakanlığı iller arası yer değiştirme duyurusu yayımlandı. 2024 yılı haziran dönemi isteğe bağlı iller arası yer değiştirme (tayin) başvuruları 26 Haziran itibariyle başladı. Peki, Sağlık Bakanlığı iller arası yer değiştirme başvuruları nasıl yapılacak, başvuru süreci ne zaman bitecek? İşte detaylar...

Başvuru Süreci Başladı

2024 yılı haziran dönemi iller arası yer değiştirme (tayin) başvuruları başladı. Sağlık Bakanlığı'na bağlı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan duyuruda, tercih başvurularının 1 Temmuz 2024 tarihi saat 18.00'e kadar EKİP sistemi üzerinden alınacağı belirtildi. Başvuru süreci, 26 Haziran 2024 tarihinde başladı ve 1 Temmuz 2024 tarihinde sona erecek.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Başvurular, Sağlık Bakanlığı'nın https://ekip.saglik.gov.tr adresinden erişim sağlanan Entegre Kurumsal İşlem Platformu (EKİP) üzerinden yapılacak. Adaylar, münhal kadrolar göz önünde bulundurularak en fazla on (10) tercih yapabilecekler. Başvuruların başarılı bir şekilde tamamlanabilmesi için sistemde gerekli bilgilerin doğru ve eksiksiz olarak girilmesi önem taşıyor.

Atanma Kurası Ne Zaman?

Sağlık Bakanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğine göre, 2024 Yılı Haziran Dönemi İsteğe Bağlı İller Arası Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurası, 26 Temmuz 2024 tarihinde Cuma günü noter huzurunda bilgisayar ortamında gerçekleştirilecek. Kura sonuçları, Sağlık Bakanlığı'nın resmi internet sitesi üzerinden duyurulacak.

Kura Detayları

Atanma kurası, noter huzurunda ve bilgisayar ortamında gerçekleştirilecek. Bu süreçte, tüm başvurular dikkatle incelenecek ve yer değiştirme talepleri adil bir şekilde değerlendirilecek. Atama sonuçları, belirlenen tarihte Sağlık Bakanlığı'nın resmi internet sitesinden ilan edilecek.

Önemli Tarihler ve Detaylar

  • Başvuru Başlangıç Tarihi: 26 Haziran 2024
  • Başvuru Bitiş Tarihi: 1 Temmuz 2024 Saat 18.00
  • Atanma Kurası Tarihi: 26 Temmuz 2024
  • Başvuru Platformu: https://ekip.saglik.gov.tr
Editör: Zeliha YAKUT