Geçtiğimiz yıl kasım ayında tutuklanan Dilan Polat, son aylarda psikolojik sorunlar yaşadığı için Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edilmişti. Ancak, Polat'ın hastanede aynı koğuşta kaldığı Rabia Çataklı adlı kişiyle ilgili bir talepte bulunduğu ortaya çıktı.

Rabia Çataklı Kimdir?

Rabia Çataklı, 2023 yılı Ağustos ayında Zonguldak Devrek'te gerçekleşen dehşet verici bir olayın failidir. 32 yaşındaki Rabia Çataklı, annesi ve anneannesi olmak üzere iki kişiyi bıçaklayarak canice öldürmüş ve ardından cesetleri baltayla parçalara ayırarak balkondan atmıştır.

Olayın Detayları

Rabia Çataklı, annesi ve anneannesi Şeyda Çataklı ile Medine Küçükkaya'ya saldırarak onları öldürdü. Ceset parçalarını evin balkonundan atmış ve olay yerinden kaçmaya çalışırken çıplak bir şekilde elinde bıçakla yakalanmıştır. Polis ekipleri, evde kan gölüne dönmüş bir manzara ile karşılaşmış ve Rabia Çataklı'yı gözaltına almıştır.

Rabia Çataklı'nın İfadesi

Polis tarafından gözaltına alınan Rabia Çataklı, ifadesinde "Mehdi olduğunu hissettiğini, annesinin ve anneannesinin şeytan olduğunu ve onları öldürmesi gerektiği" şeklindeki inanılmaz iddialarda bulunmuştur.

Dilan Polat'ın Talebi

Dilan Polat, cezaevinde Rabia Çataklı ile birlikte kalmak istemediğini belirterek cezaevi yönetimine bir dilekçe vermiştir.