Hera Aslan ve Ozan Doğulu'nun aşkı, sosyal medyada yaptıkları romantik paylaşımlarla gündeme geldi. Yaklaşık altı yıldır devam eden ilişkileri, Aslan'ın Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla teyit edildi. Güzel şarkıcı, sevgilisi Ozan Doğulu'yu "Kocam da kocam" notuyla takipçileriyle paylaştı.

83 (5)

33 yaşındaki Hera Aslan ve 19 yaş büyük olan ünlü DJ ve aranjör Ozan Doğulu'nun ilişkisi, geçtiğimiz sene Ataşehir'deki bir mekanda gerçekleştirdikleri konserle kamuoyunun dikkatini çekmişti. Konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aslan, Doğulu'nun eski evliliğinden üç kız çocuğu olduğunu ve tekrar baba olmayı düşünmediğini belirttiği açıklamalar hakkında konuşmuştu.

83 (2)

Süper Lig tarihinde art arda 90 iç saha maçında yenilmeyen "kendi evinde uzun süre yenilmeyen takım" hangisi? Süper Lig tarihinde art arda 90 iç saha maçında yenilmeyen "kendi evinde uzun süre yenilmeyen takım" hangisi?

Özgür ve mutlu bir ilişki sürdüren çift, son paylaşımlarıyla da aşklarını gözler önüne serdi.

83 (8)

Hera Aslan, Instagram hikayelerinde Ozan Doğulu ile çekilen bir fotoğrafı paylaşarak "Kocam da kocam" mesajını iletti.

83 (4)

Doğulu da kendi hesabından sevgilisiyle birlikte romantik bir kareyi paylaşarak "Canım sevgilim" mesajını ekledi. Bu paylaşımlar, çiftin mutlu bir birliktelik yaşadığını gösterdiği kadar, hayranlarını da sevindirdi.