Süper Lig tarihinde art arda 90 iç saha maçında yenilmeyen "kendi evinde uzun süre yenilmeyen takım" hangisi? Süper Lig tarihinde art arda 90 iç saha maçında yenilmeyen "kendi evinde uzun süre yenilmeyen takım" hangisi?

Aydilge Eşim Kim?

Aydilge, eşi Utku Barış Andaç ile 2018 yılında evlendi.

Aydilge Eşiyle Nasıl Tanıştı?

İkilinin tanışma hikayesi oldukça ilginç bir şekilde sinema salonunda başladı. Aydilge, "Bir gün sinemada, film öncesi yayınlanan reklamlarda Utku’yu gördüm. ‘Ne kadar yakışıklı bir kemancı’ dedim" şeklinde anlattı. Ancak o sırada reklamdaki kişinin Utku Barış Andaç olduğunu bilmiyordu.

Bir süre sonra Aydilge'nin orkestrası için kemancı arayışı başladığında, Utku Barış Andaç'ın adı gündeme geldi. Ancak Aydilge'nin karşısına çıkan yorumlar olumsuzdu. "‘Ukaladır’, ‘Soğuktur’ denildi" diyerek bu durumu anlattı. Ancak Aydilge'nin reklamdaki kişi olduğunu bilmediği Utku Barış Andaç'la tanışma fırsatı yakaladı. İkilinin ilk buluşması, Aydilge için hayatının dönüm noktası oldu. "Sonra toplantı ayarladık. Görüşmeye geldiği gün hayatım değişti" ifadesini kullandı.

Aydilge, tanışma hikayesinin yanı sıra ciddi sağlık sorunlarıyla da mücadele ettiğini belirtti. "Prematüre bebek olduğum için ciddi sağlık sorunları yaşadım" diyen şarkıcı, "Ciğerlerim çok gelişmemişti. Etrafta ‘Nefes istiyorum, hava verin’ diye dolaşıyordum" şeklinde konuştu. Bu deneyimlerin ona hayatın kıymetini anlaması için bir fırsat sunduğunu belirtti.

Bu arada, sosyal medya dünyasında büyük bir kayıp yaşandı. 300.000'den fazla takipçisi olan ünlü TikTok fenomeni Eva Evans'ın hayatını kaybettiği haberi gündeme bomba gibi düştü.

Sanatseverler için güzel bir haber de Aida Mahmudova'dan geldi. Sanatçının kişisel sergisi ‘Bir Rüya Açılır’ sanatseverlerle buluştu. Sergi, sanatseverlerden büyük ilgi gördü.