Türk televizyon ve sinemasının sevilen isimlerinden biri olan Yeşim Dalgıçer, hem başarılı oyunculuğuyla hem de göz alıcı güzelliğiyle izleyicilerin takdirini kazanmıştır. İşte Yeşim Dalgıçer'in kariyeri ve hayatıyla ilgili merak edilen detaylar haberimizde!

Yeşim Dalgıçer Kimdir ?

Yeşim Dalgıçer, 14 Ağustos 1979 tarihinde İstanbul'da doğmuş bir Türk dizi ve sinema oyuncusudur. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Dalgıçer, oyunculuk kariyerine adım atmadan önce hangi eğitimleri almıştır?

Sandık Kokusu Yeni Sezon İlk Bölüm Yayın Tarihi Belli Oldu Mu? Sandık Kokusu Dizisinin 2024 Yeni Sezonu Bu Akşam Başlayacak Mı ve Yeni Sezonda Kimler Rol Alıyor? Sandık Kokusu Yeni Sezon İlk Bölüm Yayın Tarihi Belli Oldu Mu? Sandık Kokusu Dizisinin 2024 Yeni Sezonu Bu Akşam Başlayacak Mı ve Yeni Sezonda Kimler Rol Alıyor?

Oyunculuk Kariyeri

Profesyonel oyunculuk kariyerine 1998 yılında Türker İnanoğlu'nun yapımcılığında atv'de yayımlanan "Affet Bizi Hocam" dizisiyle başlayan Yeşim Dalgıçer, burada "Mine Akçalı" karakterini canlandırmıştır. Peki, Dalgıçer'in kariyerindeki diğer önemli projeler nelerdir?

Başarılı Performansları

Yeşim Dalgıçer, 2009-2013 yılları arasında TRT 1'de yayımlanan "Sakarya Fırat" dizisinde "Ayda Teğmen" rolüyle ve 2015-2016 yılları arasında FOX'ta yayımlanan "İnadına Aşk" dizisinde "Leyla Aksoy" karakteriyle büyük beğeni toplamıştır. Projelerindeki başarısıyla nasıl bir izlenim bırakmıştır?

Yaşı ve Kökeni

Yeşim Dalgıçer, 2024 yılı itibariyle 45 yaşındadır ve İstanbul'da doğmuştur.

Editör: Havva Andırır