Korhan Berzag kimler öldürdü, sırtlan mı saldırdı, sırtlan iddiası gerçek mi? Korhan Berzag kimler öldürdü, sırtlan mı saldırdı, sırtlan iddiası gerçek mi?

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği'nin yürüttüğü soruşturma kapsamında moda dünyasının ünlü isimleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler, 79 mağdurun dolandırıldığı iddiasıyla tutuklandı. Kasım ayında gerçekleşen tutuklama, kardeşlerin cezaevi koşullarında zor günler geçirmesine neden oldu.

Tutuklu Nihal Candan Cezaevini Protesto Etmek 17264543 3719 Amp

Nihal Candan Anoreksiya Hastalığı ile Mücadele

Tutuklu olarak bulundukları cezaevinde, Nihal Candan cezaevi koşullarını protesto etmek için yemek yemeyi reddetti. Bu durum, hızla kilo kaybına ve sonrasında anoreksiya hastalığına neden oldu. Psikolojik sorunlar yaşayan Candan kardeşlerin sağlık durumu endişe yaratıyor.

Cezaevinde Aclik Grevine Baslayan Nihal Candan 17264542 6915 M

Nihal Candan Sağlık Durumlarının Önemi

Avukatları tarafından yapılan başvuruya rağmen, cezaevi yönetimi tarafından hastaneye sevki için gerekli adımların atılmaması endişe verici. Ailenin de sağlık durumlarından endişe duyması, Candan kardeşlerin acilen tedavi altına alınması gerektiğini vurguluyor.

Cezaevinde Aclik Grevine Baslayan Nihal Candan 17264542 7474 M

Nihal Candan Soruşturma ve Suçlamalar

Moda dünyasının önde gelen isimleri olarak bilinen Candan kardeşlerin tutuklanmasının ardında, devlet kurumlarından ihale yoluyla araç satışı vaadiyle dolandırıcılık yapmakla suçlanmaları yatıyor. Sosyal medya fenomeni Alisya Bahar Candan ve Gülnihal Çiçek olarak tanınan kardeşler ile Hacı İsrafil Sağlam'ın "suç gelirlerini aklama" iddiasıyla tutuklandığı biliniyor.