Müge Anlı ile Tatlı Sert Sezon Finali Yaptı mı, Bu Hafta Yayınlanacak mı?

19.06.2024 - 11:31 | Son Güncellenme: 19.06.2024 - 11:31 Müge Anlı ile Tatlı Sert, gündüz kuşağının en sevilen programlarından biri olarak ATV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Gazeteci Müge Anlı'nın sunumuyla yayımlanan program, hafta içi her gün milyonlarca izleyici tarafından takip ediliyor. Ancak, bayram sürecinde yayımlanmayan Müge Anlı ile Tatlı Sert'in sezon finali yapıp yapmadığı merak konusu oldu.

1200X628 Ogmuge Anlinin Eski Esi

Müge Anlı Sezon Finali Yaptı mı, Program Ne Zaman Ara Verecek?

ATV'nin popüler programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Bayram boyunca ekrana gelmeyen programın, sezon finali tarihi izleyiciler tarafından araştırılıyor. Geçtiğimiz yıl 23 Haziran'da sezon finali yapan program, bu yıl da benzer bir tarihte sezonu kapatacak gibi görünüyor.

Muge Anli Ile Tatli Sert Bombasi

ATV'nin Merakla Beklenen Dizisi Karadut'un Oyuncu Kadrosu Kimlerden Oluşuyor? Karadut'un Konusu ve Yayın Tarihi Hakkında Detaylar Neler? ATV'nin Merakla Beklenen Dizisi Karadut'un Oyuncu Kadrosu Kimlerden Oluşuyor? Karadut'un Konusu ve Yayın Tarihi Hakkında Detaylar Neler?

Müge Anlı Sezon Finali Tarihi: 28 Haziran 2024

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının, 28 Haziran Cuma günü sezon finali yapması bekleniyor. Bayram sonrası programın yeni sezona ara vereceği ve bu tarihte sezon finali yaparak yaz tatiline gireceği düşünülüyor. Geçtiğimiz yıl 23 Haziran'da sezon finali yapan program, yeni sezona 4 Eylül'de başlamıştı. Bu yıl da benzer bir takvimin izleneceği tahmin ediliyor.

17 Haziran Bugun Bayramda Muge A (1)

Sezon Finali Sonrası Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Geçen sezon 23 Haziran'da sezon finali yapan Müge Anlı ile Tatlı Sert, yeni sezona 4 Eylül'de başlamıştı. Bu yıl da sezon finalinin ardından yaklaşık iki aylık bir ara verilmesi bekleniyor. Yeni sezonun ise Eylül ayının başlarında başlaması planlanıyor. Müge Anlı'nın araştırmacı gazetecilik anlayışıyla ele aldığı olaylar ve çözüme kavuşturduğu dosyalar, yeni sezonda da izleyicilerle buluşacak.

Muge Anli Sezon Finali 168658048

Müge Anlı ile Tatlı Sert: İzleyiciye Teşekkür Mesajı

Müge Anlı, sezon finali öncesi izleyicilere teşekkür ederek, her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük ilgiyle takip edilen programın yeni sezonda daha güçlü bir şekilde geri döneceğini belirtti. Program, izleyicilerin çözüm bekleyen olaylarına ışık tutarak, kayıpları bulma ve adaletin sağlanmasına katkıda bulunma misyonunu sürdürecek.

17 Haziran Bugun Bayramda Muge A

Editör: Ali Çakar