Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final serisinin 5. ve son maçı için bu akşam Fransa'nın Monaco ekibiyle sahaya çıkacak. Temsilcimiz, son maçta sahasında Monaco'ya 65-62 mağlup olarak seride durumu 2-2'ye getirmişti. Şimdi, Final Four bileti için kritik bir maçın heyecanıyla karşı karşıya.

FENERBAHÇE BEKO - MONACO KARŞILAŞMASI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Karşılaşma, Salle Gaston Medecin'de saat 20.00'de başlayacak. Maçı izlemek isteyenler için S Sport kanalı canlı yayın yapacak. Bu maç, Türkiye saatiyle akşam 20.00'de başlayacak ve basketbol tutkunları için büyük bir heyecan kaynağı olacak.

FENERBAHÇE BEKO - MONACO KARŞILAŞMASINDA SERİDEKİ DURUMLAR NE?

Sarı-lacivertliler, çeyrek final serisinin ilk maçını deplasmanda kazanarak avantaj yakalamıştı. Ancak Monaco'nun ikinci iç saha maçını kazanmasıyla durum 2-2'ye geldi. İstanbul'da oynanan maçlardan birini kazanan Fenerbahçe Beko, tur için büyük bir mücadele verecek.

CANLI İZLE  GS FB  maçı | Galatasaray - Fenerbahçe derbisi CANLI YAYIN İZLE CANLI İZLE GS FB maçı | Galatasaray - Fenerbahçe derbisi CANLI YAYIN İZLE

FENERBAHÇE BEKO'NUN FİNAL FOUR HEDEFİ

Fenerbahçe Beko, bu kritik maçı kazanarak Almanya'nın başkenti Berlin'deki Mercedes Benz Arena'da düzenlenecek olan Dörtlü Final'e gitmeyi hedefliyor. Bu sezonun en büyük hedeflerinden biri olan Final Four için temsilcimiz, Monaco karşısında mücadele edecek ve tur atlamak için sahaya çıkacak.