Ankara'da 13 Mayıs tarihinde gerçekleşen trajik olay, komiser yardımcısı Veysel Öztürk'ün eşi ve iki çocuğunu öldürdükten sonra intihar etmesiyle sonuçlandı. Ancak bu vahim olayla ilgili dikkat çeken iddialar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

Veysel Öztürk Olayı İddialar ve İncelemeler

Olayın ardından ortaya atılan en çarpıcı iddialardan biri, Veysel Öztürk'ün eski MHP Milletvekili ve Devlet Bahçeli'nin eski danışmanı Olcay Kılavuz'a yakın olduğu yönünde. Kılavuz'un, Öztürk'ün oğluyla çekildiği bir videoyu paylaşması, bu iddiayı destekler mahiyette.

Olayın Arka Planındaki Gelişmeler

Öztürk'ün Sinan Ateş cinayeti sonrası Hatay'a tayin edildiği öne sürülüyor. Sinan Ateş cinayeti, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'e düzenlenen bir suikasttı ve cinayetin tetikçisiyle ilgili soruşturmalar devam ediyor.

Bilgisayar ve İntihar Notu İncelemeleri

Olay yerinde yapılan incelemelerde, Öztürk'e ait yanmış bir bilgisayar ve bir intihar notu bulundu. Notun içeriği, Öztürk'ün yaşadığı ekonomik sıkıntıları içeriyor ve bu detaylar da soruşturmanın derinleşmesine sebep oluyor.

Lucas Torreira ve Devrim Özkan çifti evleniyor mu? Evlilik tarihleri netleşti mi, çift 2024 futbol sezonu arasını mı bekliyor? Lucas Torreira ve Devrim Özkan çifti evleniyor mu? Evlilik tarihleri netleşti mi, çift 2024 futbol sezonu arasını mı bekliyor?

Soruşturma ve Gelişmeler

Olayın ardından başlatılan soruşturma devam ederken, iddiaların netleşmesi için detaylı incelemeler sürdürülüyor. Özellikle Kılavuz'un paylaşımları ve Öztürk'ün geçmişteki tayinleri gibi konular üzerinde yoğunlaşan yetkililer, olayın ardındaki gerçekleri aydınlatmaya çalışıyor.

Editör: Havva Andırır