Ünlü oyuncu Melisa Döngel, son dönemde aşk hayatıyla gündemde. Başarılı oyuncu, Kirli Sepeti dizisindeki performansıyla da adından sıkça söz ettiriyor. Ancak son zamanlarda adı aşk dedikodularına karışan Döngel, sevgilisiyle ilgili merak uyandıran açıklamalarda bulundu.

Seda Erdim neden soyadını değiştirdi, eşinden boşandı mı? Seda Erdim neden soyadını değiştirdi, eşinden boşandı mı?

SERGEN YALÇIN VE BARIŞ ALPER YILMAZ İDDİALARI

Melisa Döngel'in sevgilisi konusunda çıkan dedikodular arasında öne çıkan isimler Sergen Yalçın ve Barış Alper Yılmaz oldu. Ancak Döngel, bu iddiaları yanıtladığında ilginç açıklamalar yaptı.

MELİSA DÖNGEL'İN AŞK HAYATINA DAİR AÇIKLAMALARI

Melisa Döngel, aşk iddialarına yanıt verirken, Sergen Yalçın'la yakın arkadaş olduğunu belirtti. Ayrıca Barış Alper Yılmaz'ı tanımadığını ve futbolcu olduğunu bilmediğini söyledi. Döngel, aşkı bulamadığını ve bu sene çalışmaya odaklanmak istediğini ifade etti.

"40 KERE SÖYLERSENİZ OLUR"

Döngel, konuyla ilgili olarak "Bu senemi çalışmaya adamak istiyorum. Aşkı da bir türlü bulamadım. Sergen, benim çok yakın arkadaşım, Barış Alper'i de tanımıyorum. Futbolcuymuş kendisi ama gerçekten tanımıyorum. '40 kere söylerseniz olur' derler ya öyle olacak sanıyorum ama gerçekten tanımıyorum kendisine başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.