Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in tekrar ekrana dönüp dönmeyeceği merak konusu oldu. Konuk oyuncu olmak dışında uzun süredir bir projede yer almayan Erbil, yıllar sonra yeniden ekranlara döndüğünü duyurdu. Erbil, yeni yarışma programının fragmanında esprili bir dille geri dönüşünü müjdeledi.

Konuşanlar Hasan Can Kaya'nın halası kimdir, neden öldü? Konuşanlar Hasan Can Kaya'nın halası kimdir, neden öldü?

"Yeni Değil, Geri Geldi"

Kanal D, geçtiğimiz günlerde tiyatro perdesinin arasından sadece bir parmağın göründüğü gizemli bir fragman yayınladı. Fragmanda, parmağın sahibinin Mehmet Ali Erbil olduğu ve yeni bir projeyle ekrana döneceği açıklandı. Fragmanda, Erbil kendisiyle özdeşleşen "Parmaktan sonra" esprisini yaparak, "Parmağın sahibi geldi. Duyduk ki herkes parmağı tartışıyormuş. Size hiç yakıştıramadım. Bu parmağın gerçek sahibi Mehmet Ali Bey'den başkası olabilir mi? Tabii bunda da benim parmağım var. Yeni değil, geri geldi. Coşmak için, eğlenmek için, gani gani vermek için... Ne zaman mı? Parmaktan sonra... Bağcılar'da giderken sağda, dönerken solda... Parmağı takip edin" ifadelerini kullandı.

Yeni Program Detayları

Daha önce yıllarca Çarkıfelek programını sunan Mehmet Ali Erbil'in bu sefer de Güner Ümit ile hafızalara kazınan Turnike programını sunacağı konuşuluyor. Erbil'in bu yeni projesi, hayranları tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor.

Ekrana Geri Dönüş

Mehmet Ali Erbil'in uzun bir aradan sonra ekrana dönmesi, televizyon dünyasında büyük yankı uyandırdı. Erbil'in yeni programıyla ilgili detaylar ve yayın tarihi hakkında bilgiler, Kanal D tarafından ilerleyen günlerde duyurulacak.

Editör: Zeliha YAKUT