Magazin

Maymun Adam oyuncuları kimler, konusu ne, ne anlatıyor?

Abone Ol

Aksiyon ve gerilim türünde olan ve sinemaseverlerin merakla beklediği "Maymun Adam" filmi, yakında vizyona girmeye hazırlanıyor. İşte film hakkında merak edilenler...

Maymun Adam Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu

"Maymun Adam" filmi, orijinal adıyla "Monkey Man", 5 Nisan 2024 tarihinde vizyona girecek. Bu tarihten itibaren sinemaseverler, filmi sinemalarda izleyebilecekler.

Maymun Adam Film Konusu

"Maymun Adam" filmi, intikam peşindeki bir adamın hikayesini konu alıyor. Kid adındaki karakter, annesinin ölümüne yol açan ve güçsüzleri mağdur etmeyi sürdüren yozlaşmış liderlere karşı intikam almak istemektedir. Para karşılığında dövüşmek zorunda kalan Kid, yıllar boyunca öfkesini içinde tutmuştur. Ancak bir gün, yaşadığı travmanın ardındaki gerçekler gün yüzüne çıkar ve Kid, şehrin kötü niyetli liderlerinin yaşadığı bölgeye sızarak intikam alma planı yapmaya başlar.

Maymun Adam Film Oyuncuları

Filmin yönetmen koltuğunda Dev Patel yer alırken, oyuncu kadrosunda Pitobash, Sharito Copley ve Dev Patel gibi isimler bulunmaktadır. Bu deneyimli oyuncular, filmdeki rolleriyle dikkat çekiyorlar.

"Maymun Adam" filmi, aksiyon dolu sahneleri ve etkileyici hikayesiyle izleyicilere unutulmaz bir sinema deneyimi yaşatacak gibi görünüyor.