Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara'nın ayrılığıyla ilgili gelişmeler futbol dünyasında geniş yankı uyandırdı. Wanda Nara'nın sosyal medyadan yaptığı duygusal açıklamaların ardından Icardi, çiftin birlikte çektirdiği fotoğrafları Instagram hesabından silmeye başladı.

Rapçi L-Gante'nin Paylaşımı Olay Yarattı

Wanda Nara ile adı anılan Arjantinli rapçi L-Gante, sosyal medya hesabından Icardi ile olan bir fotoğrafını paylaşarak dikkatleri üzerine çekti. Takipçilerinden gelen soruları yanıtlamak için çağrı yapan rapçi, bu hamlesiyle magazin gündemine oturdu.

Galatasaray Taraftarından İlginç Tepki: Wanda Nara'nın Şarkısına 'Beğenmeme'

Wanda Nara, ayrılığın hemen ardından şarkı çıkardı ancak Galatasaray taraftarları tarafından büyük tepki gördü. YouTube'da sadece 5 bin beğeni alabilen şarkı, 26 bin beğenmeme ile karşılandı. Taraftarlar, yorumlarda bu tepkilerini net bir şekilde ifade ettiler.

Monaco-Barcelona maçı (19 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1 Monaco-Barcelona maçı (19 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1

Wanda Nara'nın Beklenmedik Buluşması

Öte yandan, Wanda Nara'nın Arjantin'de rapçi L-Gante ile bir gece kulübünde buluştuğu iddiaları da basında geniş yer buldu. Nara, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, medyada yer alan asılsız haberlere rağmen ilişkisinin güçlü olduğunu vurguladı ve Mauro Icardi ile aile olmaktan vazgeçmeyeceklerini belirtti.

6696D4A95E5Aabdd4880Ccb2

Icardi'nin Fiziksel Görünümü Gözlerden Kaçmadı

Tüm bu olayların gölgesinde, Mauro Icardi'nin Galatasaray'ın kampına katıldığı ve geçen sezon aldığı kiloların ardından zayıfladığı gözlemlendi. Futbolcu, çevresine ayrılığı doğruladığı bilgisini verdi.

Editör: Havva Andırır