Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD Deprem Dairesi Başkanlığı'ndan alınan bilgilere göre, deprem 24 Haziran Pazartesi günü saat 22.25'te gerçekleşti. Depremin derinliği ise 7 km olarak kaydedildi.

11 6Otv Cover.jpg

SON DAKİKA...Narin'i kim katletti, katili kim? Narin neden öldürüldü? Narin Güran nerede, hangi halde bulundu, otopsi sonucunda ne çıktı? SON DAKİKA...Narin'i kim katletti, katili kim? Narin neden öldürüldü? Narin Güran nerede, hangi halde bulundu, otopsi sonucunda ne çıktı?

Detaylar ve Etkiler

Deprem, Akçadağ ve çevresindeki bölgelerde kısa süreli paniğe neden oldu. İlk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadığı bildirildi. Deprem, bölgedeki vatandaşlar tarafından hissedildi ve sosyal medyada geniş yankı buldu.

Seismograph Earthquake Activity

AFAD ve Yetkililerden Açıklamalar

AFAD, depremin ardından herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için vatandaşları tedbirli olmaları konusunda uyardı. Bölgedeki yetkililer, durumu yakından takip ettiklerini ve gerekirse ek önlemler alacaklarını belirtti.

Kandilli Ve Afad Acikladi Art Ar

Depreme Hazırlıklı Olun

Deprem uzmanları, özellikle depremin sıkça yaşandığı bölgelerde yaşayan vatandaşların, olası deprem durumlarına karşı hazırlıklı olmaları gerektiğini vurguluyor. Evinizde güvenli bir alan belirlemek, deprem çantası hazırlamak ve acil durum planı oluşturmak, depreme karşı alınabilecek en önemli tedbirler arasında yer alıyor.

Editör: Ali Çakar