İngiltere Premier Lig'in 33. haftasında heyecan dolu bir mücadele Cumartesi günü saat 17:00'da Luton Town ve Brentford arasında yaşanacak. Bein Sports 3 ekranlarından canlı olarak takip edilebilecek olan maçta, her iki takım da üç puan almak için ter dökecek.

Luton Town Son Maçtaki Beraberliğin Ardından Sorumlu

Nathan Jones'un yönetimindeki Luton Town, geçtiğimiz hafta Burnley ile 1-1 berabere kalarak puan kaybı yaşamıştı. Şapkalılar, kendi seyircileri önünde Brentford'ı yenerek bu hafta kaybettiği puanları telafi etmek istiyor.

Brentford Formda ve Puan Tablosundaki Yükselişini Sürdürmek İstiyor

Thomas Frank'ın çalıştırdığı Brentford ise son haftalardaki başarılı performansını sürdürmek istiyor. Arılar, Leicester City'yi 2-1 mağlup ettikleri son maçın ardından moral depolama gelmiş durumda. Brentford, Luton Town'ı deplasmanda mağlup ederek puan tablosundaki yükselişini devam ettirmek hedefliyor.

Torino - Bologna Canlı İzle, ŞİFRESİZ, Taraftarium24, Justin TV İzleme Seçenekleri (03 Mayıs 2024) Torino - Bologna Canlı İzle, ŞİFRESİZ, Taraftarium24, Justin TV İzleme Seçenekleri (03 Mayıs 2024)

Luton Town – Brentford Mücadelede Tansiyon Yüksek Geçecek

Luton Town ile Brentford arasındaki mücadelede tansiyonun yüksek olması bekleniyor. Her iki takımın da puana ihtiyacı olması, maçın çekişmeli geçmesine neden olabilir. Cumartesi günü Kenilworth Road'da oynanacak olan maçın kazananı kim olacak? Sorunun cevabı saat 17:00'da belli olacak.

maçı canlı izle