Fransa Ligue 1'de heyecan devam ediyor. Lorient, sahasında PSG'yi konuk edecek. Mücadele, 24 Nisan Çarşamba günü saat 20:00'de BeIN Sports 4'te canlı olarak yayınlanacak.

Maç öncesinde, iki takım da bu maçı kazanmak için motivasyonlu. Lorient, saha avantajını kullanmak isterken, PSG ise deplasmanda da galip gelmek istiyor.

İcardi bu sezon Süper Lig'de kaç gol attı, gol kralı mı oldu? İcardi bu sezon Süper Lig'de kaç gol attı, gol kralı mı oldu?

Lorient-PSG Takımlarının Muhtemel 11'leri

İki takım arasındaki muhtemel 11'ler de merak konusu. Lorient'te Yvon Mvogo, Fabien Lemoine, Julien Laporte, Quentin Boisgard, Vivien Fabre, Thomas Monconduit, Enzo Le Fée, Armand Laurienté, Terem Moffi, Yoann Cathline ve Quentin Boisgard başlangıç onbirinde yer alabilir. PSG'de ise Gianluigi Donnarumma, Achraf Hakimi, Marquinhos, Presnel Kimpembe, Nuno Mendes, Marco Verratti, Vitinha, Neymar, Kylian Mbappé, Lionel Messi ve Hugo Ekitike oyuna başlayabilir.

Lorient-PSG Maçı Hangi Kanalda?

Lorient - PSG maçı, Fransa Ligue 1'in en heyecanlı maçlarından biri olması bekleniyor. Futbolseverler, bu maçı BeIN Sports 4'ten canlı olarak izleyebilecekler.

Lorient-PSG Maçı Saat Kaçta Ne Zaman Hangi Kanalda?

Tarih: 24 Nisan 2024 Çarşamba
Saat: 20:00
Kanal: BeIN Sports 4
Yer: Stade Yves Allainmat, Lorient