"Kuruluş Osman" dizisinin yeni sezonunda İbrahim Bey karakterini canlandıran Erkan Bektaş, merak konusu oldu. İşte Erkan Bektaş hakkında bilgiler...

ERKAN BEKTAŞ'IN HAYATI

Erkan Bektaş, 11 Mart 1972 tarihinde Ankara'da doğdu. 50 yaşındaki oyuncu, aslen Ankaralıdır. Ankara Üniversitesi Oyunculuk Bölümü'nden mezun olan Bektaş, tiyatro eğitimini de bu dönemde aldı.

OYUNCULUK KARİYERİ

Erkan Bektaş, oyunculuk kariyerine tiyatro ile başladı. Kendi kurduğu Baykuş Tiyatrosu'nda da yer aldı. Daha sonra televizyon ve sinema projelerinde de yer aldı. "Kuruluş Osman" dizisiyle geniş kitlelerce tanınmaya başlayan Bektaş, başarılı performansıyla dikkat çekiyor.

AİLESİ VE ÖZEL HAYATI

Erkan Bektaş'ın Umut Acar adında bir oğlu bulunmaktadır. Oyuncu, özel hayatını genellikle kameralardan uzak yaşamayı tercih etmektedir.

Huysuz Virjin kim oynuyor, Seyfi Dursunoğlu’nun canlandıracak isim belli oldu Huysuz Virjin kim oynuyor, Seyfi Dursunoğlu’nun canlandıracak isim belli oldu

Erkan Bektaş'ın "Kuruluş Osman" dizisindeki performansı ve oyunculuk kariyeri, izleyiciler tarafından merakla takip edilmektedir.