Galatasaray'ın genç ve yetenekli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'na İtalya Serie A'dan sürpriz bir teklif geldi. İtalyan medyasında yer alan haberlere göre, daha önce Barış Alper Yılmaz'ı gündemine alan Lazio, şimdi de Kerem Aktürkoğlu'nu transfer listesine dahil etti.

LAZİO'NUN İLGİSİ VE GALATASARAY'IN İSTEKLERİ

Çizme basınında yer alan haberlere göre, Lazio'nun Kerem Aktürkoğlu için nabız yokladığı belirtiliyor. 1998 doğumlu olan ve Galatasaray formasıyla 50 maçta 15 gol, 8 asistlik bir performans sergileyen genç oyuncu için Galatasaray'ın bonservis bedeli olarak 15 milyon euro talep ettiği ifade edildi. Pazarlıkların sezon sonunda yapılacağı belirtiliyor.

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN DURUMU VE TEPKİLER

Haberde ayrıca, Kerem Aktürkoğlu'nun Galatasaray'da yaşadığı baskıdan bunaldığı ve taraftardan aldığı tepkiler nedeniyle ayrılmaya sıcak baktığına dair bilgiler yer alıyor. Yıldız oyuncunun Lazio'nun teklifine ise olumlu yaklaştığı belirtiliyor.

Çorum FK - Bodrumspor maçı CANLI İZLE ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Trendyol 1. Lig play-off 2. tur maçı) Çorum FK - Bodrumspor maçı CANLI İZLE ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Trendyol 1. Lig play-off 2. tur maçı)

KARİYER PERFORMANSI VE GELECEK BEKLENTİLERİ

Galatasaray formasıyla şimdiye kadar 170 resmi maça çıkan 25 yaşındaki milli futbolcu, bu maçlarda 44 gol ve 39 asistlik performans gösterdi. Genç yaşına rağmen gösterdiği bu başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Kerem Aktürkoğlu'nun geleceği merak konusu olmaya devam ediyor.

Bu gelişmeler, Kerem Aktürkoğlu'nun kariyerinde yeni bir dönemin kapısını aralayabilir ve Türk futbolu için önemli bir transfer olabilir. Galatasaray camiası ve taraftarları ise bu süreci yakından takip etmekte ve genç yeteneğin geleceği konusunda heyecanla beklemektedir.