İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF), bahar dönemi telafi sınavı için geri sayıma geçti. Öğrenciler, notlarını yükseltmek veya başarısız oldukları derslerden geçme şansını değerlendirmek için sınav tarihlerini ve detaylarını araştırıyorlar. İşte, 2024 AUZEF telafi sınavı ile ilgili detaylar...

ALES/3 2024 Başvuru ve Sınav Tarihleri: ÖSYM Takvimine Göre ALES/3 Sınavı Ne Zaman Gerçekleşecek ve Sonuçlar Ne Zaman Açıklanacak? ALES/3 2024 Başvuru ve Sınav Tarihleri: ÖSYM Takvimine Göre ALES/3 Sınavı Ne Zaman Gerçekleşecek ve Sonuçlar Ne Zaman Açıklanacak?

AUZEF Telafi Sınavı Tarihi Belli Oldu Mu?

AUZEF bahar dönemi telafi sınavı, 3-4 Ağustos tarihlerinde üç oturum halinde gerçekleştirilecek. Telafi sınavının 3. oturumu, her iki gün de saat 15:00'te yapılacak. Bu sınav, öğrencilerin not ortalamalarını yükseltmeleri veya başarısız oldukları dersleri geçmeleri için önemli bir fırsat sunuyor.

Mezuniyet Üç Ders Sınavı Tarihi

AUZEF öğrencileri için önemli bir diğer tarih ise mezuniyet üç ders sınavı. Bu sınav, 14 Eylül tarihinde düzenlenecek. Mezuniyet üç ders sınavı, öğrencilerin eğitimlerini tamamlayabilmeleri için gerekli olan derslerden başarılı olmaları gereken bir sınav olarak planlanmıştır.

Sınav Giriş Belgeleri ve Detaylar

AUZEF bahar dönemi telafi sınavı için adayların giriş belgeleri, sınavdan bir hafta önce yayımlanacak. Adaylar, bu belgeler aracılığıyla sınav yerlerini ve sınav saatlerini öğrenebilecekler. Giriş belgeleri, ÖSYM'nin resmi web sitesi üzerinden erişime açılacak olup, adayların TC kimlik numaraları ve ÖSYM şifreleri ile sorgulama yapmaları gerekecek.

Editör: Havva Andırır