Kanal D'nin sevilen dizisi İnci Taneleri, 17. bölüm sonrası sezon finali yaparak izleyicilerle vedalaşmıştı. Yeni sezonun merakla beklenmesine rağmen, dizinin önemli bir karakterinin ayrılacağı haberleri hayranlarını şaşırttı. Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güvenç Kıraç ve Yasemin Baştan gibi önemli isimlerin yer aldığı İnci Taneleri'nin sezon finali etkisi hala devam ediyor.

Sandık Kokusu Yeni Sezon İlk Bölüm Yayın Tarihi Belli Oldu Mu? Sandık Kokusu Dizisinin 2024 Yeni Sezonu Bu Akşam Başlayacak Mı ve Yeni Sezonda Kimler Rol Alıyor? Sandık Kokusu Yeni Sezon İlk Bölüm Yayın Tarihi Belli Oldu Mu? Sandık Kokusu Dizisinin 2024 Yeni Sezonu Bu Akşam Başlayacak Mı ve Yeni Sezonda Kimler Rol Alıyor?

inci Taneleri Hayranlarını Şoke Eden Gelişme

BKM imzası taşıyan İnci Taneleri dizisinin sezon finalinde, baba-kızın kavuşma sahnesi büyük yankı uyandırmıştı. Ancak yeni sezon için sürpriz bir gelişme yaşandı ve bir oyuncunun kadroda yer almayacağı öne sürüldü. F5habercom'da yer alan habere göre, İnci Taneleri dizisinin sonlarına doğru katılan oyuncu Sera Kutlubey'in yeni sezonda kadroda olmayacağı iddia edildi.

Yılmaz Erdoğn

Yeni Sezonda Olmayacak Mı?

Kulislerde dolaşan çarpıcı iddialara göre, Azem’in Kızı karakterine başka bir oyuncunun hayat vereceği konuşuluyor. Dizinin yeni sezonunun Eylül ayının üçüncü haftasında başlaması bekleniyor.

İnci̇ Taneleri̇-1

İnci Taneleri'nin yeni sezonunda yaşanacak bu değişiklik, hayranlarını şaşırtmış durumda. Ancak dizinin takipçileri, yeni sezonun heyecan verici hikayesiyle yine ekran başına kilitleneceklerdir.

Editör: Murat Serdar Yıldız