Ünlü şarkıcı Hadise, oyunculuk dünyasına adım atarak yeni bir dizi projesiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Hadise'nin yer alacağı dizinin detayları, hangi platformda yayınlanacağı ve partneri merak konusu oldu. İşte, Hadise'nin yeni dizisi hakkında tüm merak edilenler...

Dilin Döğer'den Makarna İtirafı: "Hiç Diyet Yapmadım, Bol Bol Yemek Yiyorum!" Dilin Döğer'den Makarna İtirafı: "Hiç Diyet Yapmadım, Bol Bol Yemek Yiyorum!"

Hadise Oyunculuğa Başlıyor

Müzik dünyasında büyük başarılar elde eden ve hayranlarının beğenisini kazanan Hadise, şimdi de oyunculuk yeteneklerini sergileyecek. Ünlü şarkıcı, Gain platformunda yayınlanacak olan "Esas Oğlan" dizisiyle ekranlara gelecek.

Dizide Hadise'nin Partneri Kim?

Hadise'nin oyunculuk yapacağı "Esas Oğlan" dizisinde yakışıklı oyuncu İlhan Şen, Hadise'nin partneri olacak. Temmuz ayının ikinci haftasında çekimlerine başlanacak olan dizide, Hadise Ceren karakterine, İlhan Şen ise Mert karakterine hayat verecek. Dizi, romantik komedi türünde olacak ve 8 bölümden oluşacak.

Hadise Dizide Mi Oynayacak Hadis (1)

Dizi Hangi Platformda Yayınlanacak?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Şenol Sönmez'in yönetmen koltuğunda oturacağı "Esas Oğlan" dizisi, Gain platformunda izleyiciyle buluşacak. Dizinin senaryosu ise Meryem Gültabak ve Cihan Çalışkantürk tarafından kaleme alındı.

Hadise'nin Dizideki Rol Arkadaşları

Hadise, dizide yakın arkadaşı Seda Bakan ile birlikte rol alacak. Seda Bakan, dizide Selma karakterini canlandıracak. Çekimlerin İstanbul'da yapılacağı belirtilen dizinin izleyicilere keyifli anlar yaşatması bekleniyor.

Editör: Zeliha YAKUT